Reset!

de 9 stappen om in beweging te komen

Prijs € 22,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Erik Jan Koedijk

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarom kunnen sommige organisaties moeiteloos anticiperen op veranderingen, terwijl in andere organisaties de managers nauwelijks kunnen uitleggen waar hun bedrijf voor staat? En waarom regeert angst zo vaak binnen organisaties? Raken we de weg kwijt door alle wijzigingen en processen? Het is tijd voor een RESET!Erik Jan Koedijk weet door zijn jarenlang ervaring hoe je mensen samenbrengt en organisaties succesvol maakt. Op basis hiervan ontwikkelde hij het COW-model (Colloboration, Organisation en Wellbeing). In 9 stappen deelt Erik Jan zijn kennis aan de hand van sprekende voorbeelden en tips die iedereen morgen al kan toepassen.De hoofdstukken zijn verrijkt met 9 interviews, waarin de experts Arko van Brakel, Guendaline Stinkens, Ment Kuiper, Martin Hersman, Henkjan Smits, Paul van Musscher, Jeen de Spa, Kevin Mitnick en Rob Top hun best practices en lessons learned delen.De stappen, tips en ervaringsverhalen zorgen voor een gegarandeerde wake-upcall. Leer echt te luisteren. Zet de klant centraal met gastvrijheid. Vind de balans tussen verantwoordelijkheid nemen en geven. En ontdek je eigen kwaliteiten. Kies de 9 stappen die bij jou passen en kom in beweging!Over de auteur:Erik Jan Koedijk is digitaal strateeg en boardroomadviseur. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Erik Jan is online sinds 1992 en heeft voor diverse internationale organisaties gewerkt. Sinds 2007 is hij eigen ondernemer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erik Jan Koedijk
Uitgever
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221582
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Beschrijving

Waarom kunnen sommige organisaties moeiteloos anticiperen op veranderingen, terwijl in andere organisaties de managers nauwelijks kunnen uitleggen waar hun bedrijf voor staat? En waarom regeert angst zo vaak binnen organisaties? Raken we de weg kwijt door alle wijzigingen en processen? Het is tijd voor een RESET!

Erik Jan Koedijk weet door zijn jarenlang ervaring hoe je mensen samenbrengt en organisaties succesvol maakt. Op basis hiervan ontwikkelde hij het COW-model (Colloboration, Organisation en Wellbeing). In 9 stappen deelt Erik Jan zijn kennis aan de hand van sprekende voorbeelden en tips die iedereen morgen al kan toepassen.

De hoofdstukken zijn verrijkt met 9 interviews, waarin de experts Arko van Brakel, Guendaline Stinkens, Ment Kuiper, Martin Hersman, Henkjan Smits, Paul van Musscher, Jeen de Spa, Kevin Mitnick en Rob Top hun best practices en lessons learned delen.

De stappen, tips en ervaringsverhalen zorgen voor een gegarandeerde wake-upcall. Leer echt te luisteren. Zet de klant centraal met gastvrijheid. Vind de balans tussen verantwoordelijkheid nemen en geven. En ontdek je eigen kwaliteiten. Kies de 9 stappen die bij jou passen en kom in beweging!

Over de auteur:
Erik Jan Koedijk is digitaal strateeg en boardroomadviseur. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Erik Jan is online sinds 1992 en heeft voor diverse internationale organisaties gewerkt. Sinds 2007 is hij eigen ondernemer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erik Jan Koedijk
Uitgever
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221582
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99