Relaties die stukmaken

hoe zorg je voor jezelf en maak je je relaties weer gezond?

Prijs € 25,95

Uitverkocht

J. Murray

Paperback | Januari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Relaties die stukmaken - Jill MurrayVaak genoeg verontschuldig ik mijn vriend voor zijn onaangename gedrag.Ik kan in relaties geen 'nee' zeggen.Mijn kinderen hebben geen respect voor mij.Mijn manager gaat er altijd vanuit dat ik wel wil overwerken zonder dat hij zich bekommert om mijn agenda.Ik kan zomaar een uur met mijn beste vriendin in gesprek zijn zonder dat zij eens naar mij informeert.Mijn ouders zijn eigenlijk altijd kritisch over hoe ik dingen doe en ik krijg nog steeds verwijten.Als je een van deze punten herkent dan zit je waarschijnlijk in een relatie die slecht voor je is, een relatie die je stukmaakt. Je gevoelens worden niet serieus genomen en je behoeften blijven onbeantwoord. Een slechte relatie kan leiden tot energievretende en negatieve gedragspatronen. Die patronen maken dat je je lichamelijk en emotioneel steeds leger voelt.In Relaties die stukmaken nodigt Jill Murray je uit om met je eigen valkuilen aan de slag te gaan. Zodat je persoonlijke effectiviteit wordt vergroot en dat je je kracht zo leert te gebruiken dat je relaties weer energie geven en waardevol worden! Vertaald door Harald de Burlet, zelfstandig gevestigd psychiater te Haarlem. Voor meer informatie kijkt u op www.clavisgroep.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Murray
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789026518355
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197

Beschrijving

Relaties die stukmaken - Jill Murray


Vaak genoeg verontschuldig ik mijn vriend voor zijn onaangename gedrag.
Ik kan in relaties geen 'nee' zeggen.
Mijn kinderen hebben geen respect voor mij.
Mijn manager gaat er altijd vanuit dat ik wel wil overwerken zonder dat hij zich bekommert om mijn agenda.
Ik kan zomaar een uur met mijn beste vriendin in gesprek zijn zonder dat zij eens naar mij informeert.
Mijn ouders zijn eigenlijk altijd kritisch over hoe ik dingen doe en ik krijg nog steeds verwijten.

Als je een van deze punten herkent dan zit je waarschijnlijk in een relatie die slecht voor je is, een relatie die je stukmaakt. Je gevoelens worden niet serieus genomen en je behoeften blijven onbeantwoord. Een slechte relatie kan leiden tot energievretende en negatieve gedragspatronen. Die patronen maken dat je je lichamelijk en emotioneel steeds leger voelt.

In Relaties die stukmaken nodigt Jill Murray je uit om met je eigen valkuilen aan de slag te gaan. Zodat je persoonlijke effectiviteit wordt vergroot en dat je je kracht zo leert te gebruiken dat je relaties weer energie geven en waardevol worden!

Vertaald door Harald de Burlet, zelfstandig gevestigd psychiater te Haarlem. Voor meer informatie kijkt u op www.clavisgroep.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Murray
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789026518355
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99