Rekenprentenboeken Pakket met 6 prentenboeken

reken met... (6 verschillende titels)

Prijs € 75,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ban Har Yeap

Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De uitgave Rekenprentenboeken Groep 1-2 bestaat uit een zestal prentenboeken met daaraan gekoppelde activiteiten gericht op gevarieerde doelgebieden van rekenen en wiskunde:- Twee kleine vogeltjes- Tim en de wolf- Sjaak en de bonenstaak- Goudlokje- De kraai die dorst had- Haas en schildpadMet de prentenboeken en de bijbehorende activiteitenkaarten stimuleert u op een speelse en doelgerichte manier de rekenkundige ontwikkeling van jonge kinderen binnen de context van aansprekende verhalen en rijmpjes.De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van vier tot en met zes jaar. Concrete materialen zijn een belangrijk onderdeel in deze uitgave: ze helpen de kinderen om handelend te leren en met plezier te rekenen en te ontdekken. De uitgave Rekenprentenboeken Groep 1-2 kan als additioneel materiaal naast een willekeurige kleuter- of rekenmethode gebruikt worden in groep 1-2 en sluit specifiek aan bij Rekenwonders, het rekenwiskundig programma van Bazalt en HCO voor het basisonderwijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ban Har Yeap
Uitgever
Bazalt Groep Educatieve Uitgeverij
ISBN
9789461181275
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De uitgave Rekenprentenboeken Groep 1-2 bestaat uit een zestal prentenboeken met daaraan gekoppelde activiteiten gericht op gevarieerde doelgebieden van rekenen en wiskunde:
- Twee kleine vogeltjes
- Tim en de wolf
- Sjaak en de bonenstaak
- Goudlokje
- De kraai die dorst had
- Haas en schildpad
Met de prentenboeken en de bijbehorende activiteitenkaarten stimuleert u op een speelse en doelgerichte manier de rekenkundige ontwikkeling van jonge kinderen binnen de context van aansprekende verhalen en rijmpjes.

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van vier tot en met zes jaar. Concrete materialen zijn een belangrijk onderdeel in deze uitgave: ze helpen de kinderen om handelend te leren en met plezier te rekenen en te ontdekken. De uitgave Rekenprentenboeken Groep 1-2 kan als additioneel materiaal naast een willekeurige kleuter- of rekenmethode gebruikt worden in groep 1-2 en sluit specifiek aan bij Rekenwonders, het rekenwiskundig programma van Bazalt en HCO voor het basisonderwijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ban Har Yeap
Uitgever
Bazalt Groep Educatieve Uitgeverij
ISBN
9789461181275
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99