Rekenen Oefenboek deel 2

Geschikt voor Cito 3.0, IEP, LVS en andere toetsen deel 2

Prijs € 24,95

Niet beschikbaar

Paperback | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beste voorbereiding op de Eindtoetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten. Dit Oefenboek kan daarbij uitstekend dienst doen, omdat er op de juiste niveaus (lager dan 1F, 2F en 1S) geoefend kan worden voor de rekentoetsen. Rekenen is naast Taal belangrijk bij het bepalen van het schooladvies. Beide Rekenen Oefenboeken kunnen zowel op school als thuis ingezet worden. Er kan geoefend worden voor de LVS-toetsen (bijvoorbeeld de B8 en M8 toetsen van Cito), maar ook voor alle toegelaten Eindtoetsen, waaronder de Centrale Eindtoets van Cito. Het is goed om te weten dat deze Eindtoetsen verschillend zijn, maar zich stuk voor stuk moeten houden aan dezelfde richtlijnen die gegeven zijn door de overheid. Alle domeinen voor Rekenen komen uitgebreid aan bod: Getallen, Verhoudingen, Meten en meetkunde en Verbanden. De vraagstelling past goed bij de vragen die voorkomen in de diverse toetsen. Oefenen met deze vragen kan er voor zorgen dat de leerling met meer zelfvertrouwen aan de toetsen begint. Al met al is dit Oefenboek een absolute aanrader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789492265661
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving

De beste voorbereiding op de Eindtoetsen.

Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten. Dit Oefenboek kan daarbij uitstekend dienst doen, omdat er op de juiste niveaus (lager dan 1F, 2F en 1S) geoefend kan worden voor de rekentoetsen.

Rekenen is naast Taal belangrijk bij het bepalen van het schooladvies. Beide Rekenen Oefenboeken kunnen zowel op school als thuis ingezet worden. Er kan geoefend worden voor de LVS-toetsen (bijvoorbeeld de B8 en M8 toetsen van Cito), maar ook voor alle toegelaten Eindtoetsen, waaronder de Centrale Eindtoets van Cito. Het is goed om te weten dat deze Eindtoetsen verschillend zijn, maar zich stuk voor stuk moeten houden aan dezelfde richtlijnen die gegeven zijn door de overheid.

Alle domeinen voor Rekenen komen uitgebreid aan bod: Getallen, Verhoudingen, Meten en meetkunde en Verbanden. De vraagstelling past goed bij de vragen die voorkomen in de diverse toetsen. Oefenen met deze vragen kan er voor zorgen dat de leerling met meer zelfvertrouwen aan de toetsen begint. Al met al is dit Oefenboek een absolute aanrader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789492265661
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99