Reiswoordenboek Nederlands- Swahili

met woordenlijsten Nederlands-Engels-Swahili

Prijs € 14,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Paul de Waard

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ZEG EENS IETS AARDIGS IN HET SWAHILIPaul de Waard schreef ooit een reisgids over Gambia, een ministaatje in West-Afrika. Daarin werd ook aandacht besteed aan veel gesproken talen aldaar: Mandinka en Wolof. Op verzoek ontstonden later zelfs reiswoordenboekjes over die talen.Na het schrijven van reisgidsen over Kenia, Tanzania en Uganda, landen in Oost-Afrika, waarin aandacht werd besteed aan de dáár meest gebezigde taal, Swahili, kon het bijna niet anders of er moest ook een reiswoordenboekje Swahili samengesteld worden. Paul de Waard koos voor dezelfde eenvoudige opzet als voor de eerder samengestelde boekjes.Het resultaat ervan ligt voor u.Het is geen cursus Swahili. De inhoud van het boekje wil u slechts een beetje op weg helpen om bij de volkeren die u ongetwijfeld gaat ontmoeten, iets aardigs te kunnen zeggen in hun eigen taal. U kunt rekenen op een enthousiast onthaal.Een opzetje dus, gericht op de landen aan de Afrikaanse oostkust. Als u net zoveel plezier beleeft aan de inhoud van dit boekje als de samensteller ondervond bij de opzet ervan, dan is het doel: kennismaken met Swahili, in elk geval geslaagd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul de Waard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038925387
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

ZEG EENS IETS AARDIGS IN HET SWAHILI

Paul de Waard schreef ooit een reisgids over Gambia, een ministaatje in West-Afrika. Daarin werd ook aandacht besteed aan veel gesproken talen aldaar: Mandinka en Wolof. Op verzoek ontstonden later zelfs reiswoordenboekjes over die talen.

Na het schrijven van reisgidsen over Kenia, Tanzania en Uganda, landen in Oost-Afrika, waarin aandacht werd besteed aan de dáár meest gebezigde taal, Swahili, kon het bijna niet anders of er moest ook een reiswoordenboekje Swahili samengesteld worden. Paul de Waard koos voor dezelfde eenvoudige opzet als voor de eerder samengestelde boekjes.Het resultaat ervan ligt voor u.

Het is geen cursus Swahili. De inhoud van het boekje wil u slechts een beetje op weg helpen om bij de volkeren die u ongetwijfeld gaat ontmoeten, iets aardigs te kunnen zeggen in hun eigen taal. U kunt rekenen op een enthousiast onthaal.

Een opzetje dus, gericht op de landen aan de Afrikaanse oostkust. Als u net zoveel plezier beleeft aan de inhoud van dit boekje als de samensteller ondervond bij de opzet ervan, dan is het doel: kennismaken met Swahili, in elk geval geslaagd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul de Waard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038925387
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99