Reishandboek Namibië & Botswana

praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

Prijs € 19,99

In herdruk

Paul de Waard

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met het Reishandboek Namibië & Botswana op zak hebben deze prachtige Afrikaanse landen geen geheimen meer voor je. Deze reisgids zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je reis naar Namibië & Botswana kan beginnen. Tijdens de reis biedt het Reishandboek Namibië & Botswana je veel informatie over de bezienswaardigheden, de geschiedenis, cultuur en natuur van het land.Hoewel bij het woord 'safari' aan Zuid-Afrika, Kenia of Tanzania gedacht wordt, is de diversiteit aan mogelijkheden in de combinatie van Namibië en Botswana veel groter en het is er veel rustiger. U komt sowieso in het noorden terecht waar beide landen samensmelten en dan ligt ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Victoria watervallen onder handbereik.Regelmatig een dag rust nemen in een van alle gemakken voorziene lodge waar het wild bij wijze van spreken uit je hand eet, is eenvoudig in te passen.De kust van Namibië en de parken in het westen? Prachtig en spectaculair, dus doen als u er tijd voor heeft, maar ga er niet heen voor een strandvakantie.U kunt de landen apart bezoeken, u kunt ook een combinatiereis (laten) samenstellen. Als u voldoende tijd heeft zou dat de beste optie zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul de Waard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038924823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met het Reishandboek Namibië & Botswana op zak hebben deze prachtige Afrikaanse landen geen geheimen meer voor je. Deze reisgids zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je reis naar Namibië & Botswana kan beginnen. Tijdens de reis biedt het Reishandboek Namibië & Botswana je veel informatie over de bezienswaardigheden, de geschiedenis, cultuur en natuur van het land.

Hoewel bij het woord 'safari' aan Zuid-Afrika, Kenia of Tanzania gedacht wordt, is de diversiteit aan mogelijkheden in de combinatie van Namibië en Botswana veel groter en het is er veel rustiger. U komt sowieso in het noorden terecht waar beide landen samensmelten en dan ligt ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Victoria watervallen onder handbereik.
Regelmatig een dag rust nemen in een van alle gemakken voorziene lodge waar het wild bij wijze van spreken uit je hand eet, is eenvoudig in te passen.
De kust van Namibië en de parken in het westen? Prachtig en spectaculair, dus doen als u er tijd voor heeft, maar ga er niet heen voor een strandvakantie.

U kunt de landen apart bezoeken, u kunt ook een combinatiereis (laten) samenstellen. Als u voldoende tijd heeft zou dat de beste optie zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul de Waard
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038924823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99