Reishandboek Filipijnen

praktische en culturele gids met alle bezienswaardigheden

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dick Poppe

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardighedenHet Reishandboek Filipijnen beschrijft naast de bezienswaardigheden van dit bijzondere land ook praktische informatie. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna van de Filipijnen. Het bevat veel praktische tips over het dagelijks leven in de Filipijnen en over het bezoeken van de verschillende eilanden. Dit Reishandboek kan je gebruiken als leidraad bij je voorbereidingen van een onvergetelijke reis. Het Reishandboek Filipijnen, geschreven door een Nederlandse auteur, is een must-have voor elke reiziger die interesse heeft in de Filipijnen.Strand en avontuurDe Filipijnse archipel omvat circa 7100 eilanden en eilandjes, waarvan slechts een kwart permanent wordt bewoond. Hoewel de Filipijnen al sinds het begin van de jaartelling een belangrijke schakel vormen in de handel en de zeevaart tussen China en de Indische archipel, is het land nog maar weinig ontwikkeld. Een reis naar de eilanden biedt dan ook volop avontuur.De reiziger vindt er behalve een aangenaam klimaat en een boeiende flora een verbazingwekkend mooie onderwaterwereld. Duik-en dolfijnexcursies zijn daardoor erg populair. Ook de cultuurminnende reiziger en de liefhebber van een rustige strandvakantie komen er ruimschoots aan hun trekken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dick Poppe
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038925622
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

Het Reishandboek Filipijnen beschrijft naast de bezienswaardigheden van dit bijzondere land ook praktische informatie. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna van de Filipijnen. Het bevat veel praktische tips over het dagelijks leven in de Filipijnen en over het bezoeken van de verschillende eilanden. Dit Reishandboek kan je gebruiken als leidraad bij je voorbereidingen van een onvergetelijke reis. Het Reishandboek Filipijnen, geschreven door een Nederlandse auteur, is een must-have voor elke reiziger die interesse heeft in de Filipijnen.

Strand en avontuur
De Filipijnse archipel omvat circa 7100 eilanden en eilandjes, waarvan slechts een kwart permanent wordt bewoond. Hoewel de Filipijnen al sinds het begin van de jaartelling een belangrijke schakel vormen in de handel en de zeevaart tussen China en de Indische archipel, is het land nog maar weinig ontwikkeld. Een reis naar de eilanden biedt dan ook volop avontuur.

De reiziger vindt er behalve een aangenaam klimaat en een boeiende flora een verbazingwekkend mooie onderwaterwereld. Duik-en dolfijnexcursies zijn daardoor erg populair. Ook de cultuurminnende reiziger en de liefhebber van een rustige strandvakantie komen er ruimschoots aan hun trekken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dick Poppe
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038925622
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99