Suriname

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. van Bodegraven, Jeannette van Bodegraven

Paperback | Januari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Goedemorgen, mevrouw en meneer.’ Wie verwacht deze begroeting midden in het oerwoud bij de evenaar, in een klein marrondorpje op het Zuid-Amerikaanse continent? In Suriname gebeurt het... Door de eeuwenlange relatie tussen Nederland en Suriname kunnen bakra’s (witte vreemdelingen) er overal met een charmant accent worden aangesproken in het Nederlands. De historische banden tussen beide landen vormen een extra dimensie bij een bezoek. De geschiedenis van Suriname komt in deze gids ruimschoots aan bod, net als de cultuur, de flora en de fauna. De mix van Creolen, Hindoestanen, Javanen, inheemsen en marrons heeft een veelkleurige Surinaamse cultuur gecreëerd. Ruim 80 procent van Suriname bestaat (nog) uit maagdelijk oerwoud. De bewoners ervan leven al eeuwen in volstrekte harmonie met hun omgeving en het lijkt erop dat ze daar nog lang mee kunnen doorgaan. Eco-toerisme en een bezoek aan inheemse stammen in het regenwoud vormen voor veel buitenlandse bezoekers dan ook een hoogtepunt van hun bezoek aan Suriname. In deze gids vind je daarnaast betrouwbare praktische informatie, mooie foto’s en duidelijke kaarten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. van Bodegraven, Jeannette van Bodegraven
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025745578
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

‘Goedemorgen, mevrouw en meneer.’ Wie verwacht deze begroeting midden in het oerwoud bij de evenaar, in een klein marrondorpje op het Zuid-Amerikaanse continent? In Suriname gebeurt het... Door de eeuwenlange relatie tussen Nederland en Suriname kunnen bakra’s (witte vreemdelingen) er overal met een charmant accent worden aangesproken in het Nederlands. De historische banden tussen beide landen vormen een extra dimensie bij een bezoek.

De geschiedenis van Suriname komt in deze gids ruimschoots aan bod, net als de cultuur, de flora en de fauna. De mix van Creolen, Hindoestanen, Javanen, inheemsen en marrons heeft een veelkleurige Surinaamse cultuur gecreëerd. Ruim 80 procent van Suriname bestaat (nog) uit maagdelijk oerwoud. De bewoners ervan leven al eeuwen in volstrekte harmonie met hun omgeving en het lijkt erop dat ze daar nog lang mee kunnen doorgaan. Eco-toerisme en een bezoek aan inheemse stammen in het regenwoud vormen voor veel buitenlandse bezoekers dan ook een hoogtepunt van hun bezoek aan Suriname.

In deze gids vind je daarnaast betrouwbare praktische informatie, mooie foto’s en duidelijke kaarten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. van Bodegraven, Jeannette van Bodegraven
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025745578
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99