Nieuw-Zeeland

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marc van den Broek, Tim Dekkers

Paperback | Augustus 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Nieuw-Zeeland is de aarde in miniatuur. Nergens anders ter wereld vind je zoveel verschillende landschappen samengebald in één land als in Nieuw-Zeeland: van tropische regenwouden tot en met gletsjers, van zandstranden tot en met besneeuwde bergtoppen en fjorden met een overvloedige regenval. De rust en de ruimte zijn eindeloos. Het land is iets groter dan Groot-Brittannië, maar er wonen slechts 4 miljoen mensen. Van hen woont ongeveer de helft in de grote steden Auckland, Wellington en Christchurch. Dankzij de oorspronkelijke Maoribevolking is het land ook rijk aan historie en kunst. De kunstuitingen met prachtig houtsnijwerk, kostuums, kano’s en huizen zijn werkelijk uniek in de wereld. Het reizen door Nieuw-Zeeland is prettig; overal zijn dorpjes, nederzettingen, campings, hotels, cafés en restaurantjes. Voeg daarbij de vriendelijke en behulpzame bevolking toe, het Engels als belangrijkste taal, de weergaloze schoonheid van de natuur en de talrijke bezienswaardigheden, en Nieuw-Zeeland ontvouwt zich als het ideale vakantieland. Om met de Maori te spreken: haere mai. Oftewel: welkom!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marc van den Broek, Tim Dekkers
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025750626
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Nieuw-Zeeland is de aarde in miniatuur. Nergens anders ter wereld vind je zoveel verschillende landschappen samengebald in één land als in Nieuw-Zeeland: van tropische regenwouden tot en met gletsjers, van zandstranden tot en met besneeuwde bergtoppen en fjorden met een overvloedige regenval. De rust en de ruimte zijn eindeloos. Het land is iets groter dan Groot-Brittannië, maar er wonen slechts 4 miljoen mensen. Van hen woont ongeveer de helft in de grote steden Auckland, Wellington en Christchurch.

Dankzij de oorspronkelijke Maoribevolking is het land ook rijk aan historie en kunst. De kunstuitingen met prachtig houtsnijwerk, kostuums, kano’s en huizen zijn werkelijk uniek in de wereld.

Het reizen door Nieuw-Zeeland is prettig; overal zijn dorpjes, nederzettingen, campings, hotels, cafés en restaurantjes. Voeg daarbij de vriendelijke en behulpzame bevolking toe, het Engels als belangrijkste taal, de weergaloze schoonheid van de natuur en de talrijke bezienswaardigheden, en Nieuw-Zeeland ontvouwt zich als het ideale vakantieland.
Om met de Maori te spreken: haere mai. Oftewel: welkom!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marc van den Broek, Tim Dekkers
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025750626
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99