Lucas en Lola op reis door Frankrijk

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mayke Morsink

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eindelijk een reisgids voor kinderen: ga samen met Lucas en Lola op ontdekkingsreis door Frankrijk. Kom alles te weten over het land, de Fransen, en hun geschiedenis. En natuurlijk laten deze broer en zus je ook alle leuke dingen zien die je overal kunt doen! Dit vakantieboek voor Frankrijk staat boordevol leuke weetjes, spelletjes voor onderweg, en spannende bestemmingen voor kinderen van acht tot twaalf jaar. In 'Lucas & Lola op reis door Frankrijk' kom je van alles te weten over het land. Waarom bijvoorbeeld Parijs de stad van de liefde wordt genoemd, hoe een Franse schooldag eruit ziet en wat de eetgewoontes zijn. Ook kan je per regio opzoeken waar de beste zwembaden, pretparken en dierentuinen zijn. Naast alle informatie over Frankrijk staan er spelletjes in voor onderweg, zodat je je niet hoeft te vervelen. De reisgids heeft ook een dagboek, een vriendenboek en er is ruimte om foto's in te plakken. Na de vakantie kun je verhalen en foto's teruglezen en kijken, zodat je herinnering aan je vakantie altijd blijft. In de reisgids is ook een talencursus opgenomen waarmee je simpel leert hoe je in een winkel of restaurant iets moet bestellen. En hoe je met je vakantievriendjes kunt praten. Met Lucas en Lola wordt vakantie pas echt een feest!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mayke Morsink
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038921648
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Eindelijk een reisgids voor kinderen: ga samen met Lucas en Lola op ontdekkingsreis door Frankrijk.

Kom alles te weten over het land, de Fransen, en hun geschiedenis. En natuurlijk laten deze broer en zus je ook alle leuke dingen zien die je overal kunt doen!

Dit vakantieboek voor Frankrijk staat boordevol leuke weetjes, spelletjes voor onderweg, en spannende bestemmingen voor kinderen van acht tot twaalf jaar.

In 'Lucas & Lola op reis door Frankrijk' kom je van alles te weten over het land. Waarom bijvoorbeeld Parijs de stad van de liefde wordt genoemd, hoe een Franse schooldag eruit ziet en wat de eetgewoontes zijn. Ook kan je per regio opzoeken waar de beste zwembaden, pretparken en dierentuinen zijn.

Naast alle informatie over Frankrijk staan er spelletjes in voor onderweg, zodat je je niet hoeft te vervelen. De reisgids heeft ook een dagboek, een vriendenboek en er is ruimte om foto's in te plakken. Na de vakantie kun je verhalen en foto's teruglezen en kijken, zodat je herinnering aan je vakantie altijd blijft.

In de reisgids is ook een talencursus opgenomen waarmee je simpel leert hoe je in een winkel of restaurant iets moet bestellen. En hoe je met je vakantievriendjes kunt praten.

Met Lucas en Lola wordt vakantie pas echt een feest!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mayke Morsink
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038921648
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99