Dagboek van een onervaren wereldfietser

door de Kazachstaanse steppe en over het dak van de wereld naar Kathmandu

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Walter Verhoeve

Paperback | Augustus 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Altijd al willen weten hoe het voelt om Nederland achter je te laten en op de fiets de wijde wereld in te trekken? Hoe het is om daar te fietsen waar bijna geen mens komt? Voor uitdagingen te staan die groter lijken dan je aankunt? Wat er door je heen gaat als je oog in oog staat met een gewapende overvaller? Na het overlijden van zijn vader neemt Walter Verhoeve afstand van zijn leven in Nederland. Hij zegt zijn baan op en stapt alleen op de fiets om vanuit Rusland naar Kathmandu te fietsen. Door middel van zijn dagboek neemt hij je mee gedurende zijn fietsreis door de verlaten streken van Kazachstan, de onbegaanbare wegen van Tibet en over de bergpassen van de Himalaya. Zonder het mooier te maken schrijft Walter over zijn ontberingen, over zijn gevecht tegen de elementen en tegen zichzelf. Over de bijzonder gastvrije ontmoetingen, waarin hij wordt overladen met voedsel of zich tegen heug en meug volstopt met de aangeboden waar. Lees hoe de moeilijke omstandigheden als een spiegel werken voor Walter, die zich regelmatig afvraagt waarom hij voor de zwaarste weg van de wereld door Tibet heeft gekozen. En wat deze keuze hem uiteindelijk brengt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Walter Verhoeve
Uitgever
GigaBoek
ISBN
9789085482338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Altijd al willen weten hoe het voelt om Nederland achter je te laten en op de fiets de wijde wereld in te trekken? Hoe het is om daar te fietsen waar bijna geen mens komt? Voor uitdagingen te staan die groter lijken dan je aankunt? Wat er door je heen gaat als je oog in oog staat met een gewapende overvaller?

Na het overlijden van zijn vader neemt Walter Verhoeve afstand van zijn leven in Nederland. Hij zegt zijn baan op en stapt alleen op de fiets om vanuit Rusland naar Kathmandu te fietsen. Door middel van zijn dagboek neemt hij je mee gedurende zijn fietsreis door de verlaten streken van Kazachstan, de onbegaanbare wegen van Tibet en over de bergpassen van de Himalaya.

Zonder het mooier te maken schrijft Walter over zijn ontberingen, over zijn gevecht tegen de elementen en tegen zichzelf. Over de bijzonder gastvrije ontmoetingen, waarin hij wordt overladen met voedsel of zich tegen heug en meug volstopt met de aangeboden waar. Lees hoe de moeilijke omstandigheden als een spiegel werken voor Walter, die zich regelmatig afvraagt waarom hij voor de zwaarste weg van de wereld door Tibet heeft gekozen. En wat deze keuze hem uiteindelijk brengt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Walter Verhoeve
Uitgever
GigaBoek
ISBN
9789085482338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99