Reisfotografie

explore discover capture

Prijs € 59,00

Uitverkocht

Laura Vink

Hardback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een wereldreis, een citytrip of een weekje naar de camping? Lees dit boek en je komt na je volgende reis thuis met nog mooiere foto's! Fotograaf en wereldreiziger Laura Vink deelt haar slimme tips, verhalen uit de praktijk en honderden inspirerende foto's. In Reisfotografie staan bijna 600 foto's: gemaakt in 40 verschillende landen verspreid over 5 continenten. Of je nu naar Tanzania, Tokio of Texel gaat, alles wat je op reis tegenkomt, staat in dit prachtige boek. Het fotograferen van landschappen, steden, dieren, natuur, cultuur en mensen.Met 408 pagina's het dikste Nederlandstalige boek over reisfotografie!Laura komt met praktische oplossingen voor herkenbare situaties. Ze wisselt nuttige informatie af met handige tips en ervaringen uit de praktijk. Dit alles schrijft ze vlot en duidelijk op. Ook de praktische kant van reisfotografie komt aan de orde: de voorbereidingen, de bescherming van apparatuur onderweg en wat te doen met alle foto's als je weer thuis bent. Completer kan niet.Laura Vink (1987) is een ondernemende duizendpoot die stempels in haar paspoort verzamelt. Met haar site vinkacademy.nl helpt Laura duizenden volgers om mooiere foto's te maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Vink
Uitgever
Laura Vink
ISBN
9789082499322
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408

Beschrijving

Een wereldreis, een citytrip of een weekje naar de camping? Lees dit boek en je komt na je volgende reis thuis met nog mooiere foto's! Fotograaf en wereldreiziger Laura Vink deelt haar slimme tips, verhalen uit de praktijk en honderden inspirerende foto's.

In Reisfotografie staan bijna 600 foto's: gemaakt in 40 verschillende landen verspreid over 5 continenten. Of je nu naar Tanzania, Tokio of Texel gaat, alles wat je op reis tegenkomt, staat in dit prachtige boek. Het fotograferen van landschappen, steden, dieren, natuur, cultuur en mensen.
Met 408 pagina's het dikste Nederlandstalige boek over reisfotografie!

Laura komt met praktische oplossingen voor herkenbare situaties. Ze wisselt nuttige informatie af met handige tips en ervaringen uit de praktijk. Dit alles schrijft ze vlot en duidelijk op. Ook de praktische kant van reisfotografie komt aan de orde: de voorbereidingen, de bescherming van apparatuur onderweg en wat te doen met alle foto's als je weer thuis bent. Completer kan niet.

Laura Vink (1987) is een ondernemende duizendpoot die stempels in haar paspoort verzamelt. Met haar site vinkacademy.nl helpt Laura duizenden volgers om mooiere foto's te maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Vink
Uitgever
Laura Vink
ISBN
9789082499322
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99