Reinhart

de vloek van het zwaard

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Ludo Enckels

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Begin twaalfde eeuw. Wolfram is de oudste zoon van Reiner Reinhart, de heer van Groenenk. Hij wordt opgeleid om zijn vader op te volgen, maar hij droomt van een leven als ridder: een leven vol feestelijke toernooien, waar hij in een glimmend harnas de eer van Groenenk kan verdedigen. Wolfram wordt een gevierd krijger, maar de verboden liefde voor de knappe Magdalena, dochter van een vrijgevochten beeldhouwer, drijft hem terug naar Groenenk. Daar heeft zijn vader ondertussen een adellijke bruid voor hem uitgekozen. Woedend omdat zijn zoon weigert met haar te trouwen, verdrijft de slotheer Magdalena en haar familie van zijn land. Wolfram verbreekt de band met zijn familie om haar te zoeken. Zijn reis brengt hem doorheen heel Europa tot in het Midden-Oosten, langs gewelddadige toernooien en wrede kruistochten. Wat hij onderweg meemaakt, verandert hem voorgoed. Ondertussen blijft hij dromen van zijn geliefde. Zal hij haar ooit terugvinden? Ludo Enckels schreef met'Reinhart' een wervelende roman die je meevoert naar de wereld van een bijzondere ridder die vecht voor zijn liefde en zijn idealen. Met zijn vorige jeugdroman 'Breuklijn' won Enckels de Zoute Zoen publieksprijs 2012.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ludo Enckels
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059085640
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Begin twaalfde eeuw. Wolfram is de oudste zoon van Reiner Reinhart, de heer van Groenenk. Hij wordt opgeleid om zijn vader op te volgen, maar hij droomt van een leven als ridder: een leven vol feestelijke toernooien, waar hij in een glimmend harnas de eer van Groenenk kan verdedigen. Wolfram wordt een gevierd krijger, maar de verboden liefde voor de knappe Magdalena, dochter van een vrijgevochten beeldhouwer, drijft hem terug naar Groenenk.

Daar heeft zijn vader ondertussen een adellijke bruid voor hem uitgekozen. Woedend omdat zijn zoon weigert met haar te trouwen, verdrijft de slotheer Magdalena en haar familie van zijn land. Wolfram verbreekt de band met zijn familie om haar te zoeken. Zijn reis brengt hem doorheen heel Europa tot in het Midden-Oosten, langs gewelddadige toernooien en wrede kruistochten. Wat hij onderweg meemaakt, verandert hem voorgoed. Ondertussen blijft hij dromen van zijn geliefde. Zal hij haar ooit terugvinden?

Ludo Enckels schreef met'Reinhart' een wervelende roman die je meevoert naar de wereld van een bijzondere ridder die vecht voor zijn liefde en zijn idealen. Met zijn vorige jeugdroman 'Breuklijn' won Enckels de Zoute Zoen publieksprijs 2012.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ludo Enckels
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059085640
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99