Reïncarnatie en karma

Prijs € 10,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Walter Tessensohn

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reïncarnatie en karmaReïncarnatie en karma zijn geen christelijke begrippen. Neen, ze komen uit het Oosten en worden onder andere gevonden in het hindoeïsme en boeddhisme. Reïncarnatie is een steeds terugkerende cyclus van leven en dood, die aangestuurd wordt door een veronderstelde wet van oorzaak en gevolg die karma heet.Het christelijk geloof is gestoeld op de Bijbel. De Bijbel gaat uit van een Schepper die alles geschapen heeft. Hij schiep de mens naar zijn beeld. De dood was hierbij niet inbegrepen, die kwam er pas toen de mens zondigde tegen zijn Schepper. Vervolgens zien wij dat God een plan heeft om de mens te redden van het oordeel van de dood. Dat deed Hij door zijn Zoon te sturen, die plaatsvervangend voor de zondaar stierf. De dood was en is een vijand. Daarom kwam de Christus om de dood te overwinnen.Handelingen 2:24God evenwel heeft Hem opgewekt, want Hij verbrak de weeën van de dood, naardien het niet mogelijk was, dat Hij door hem werd vastgehouden.Jezus dood bewerkstelligde onder andere vergeving van zonden en verzoening van de zondaar met God. Door de vergeving van zonden deed Hij de zondeval teniet en daarmede de dood. De gelovigen zullen dus aan het eind van dit bestel opgewekt worden uit de dood en onsterfelijkheid aandoen.De Bijbel zegt dit over het sterven:Hebreeën 9:27En zoals het de mensen beschikt is, éénmaal te sterven en daarna het oordeel,God heeft het oordeel gegeven aan zijn Zoon (Handelingen 17:31) en niet aan een wet van oorzaak en gevolg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Walter Tessensohn
Uitgever
Wes Stonehens
ISBN
9789491026942
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Beschrijving

Reïncarnatie en karma
Reïncarnatie en karma zijn geen christelijke begrippen. Neen, ze komen uit het Oosten en worden onder andere gevonden in het hindoeïsme en boeddhisme. Reïncarnatie is een steeds terugkerende cyclus van leven en dood, die aangestuurd wordt door een veronderstelde wet van oorzaak en gevolg die karma heet.
Het christelijk geloof is gestoeld op de Bijbel. De Bijbel gaat uit van een Schepper die alles geschapen heeft. Hij schiep de mens naar zijn beeld. De dood was hierbij niet inbegrepen, die kwam er pas toen de mens zondigde tegen zijn Schepper. Vervolgens zien wij dat God een plan heeft om de mens te redden van het oordeel van de dood. Dat deed Hij door zijn Zoon te sturen, die plaatsvervangend voor de zondaar stierf. De dood was en is een vijand. Daarom kwam de Christus om de dood te overwinnen.

Handelingen 2:24
God evenwel heeft Hem opgewekt, want Hij verbrak de weeën van de dood, naardien het niet mogelijk was, dat Hij door hem werd vastgehouden.

Jezus dood bewerkstelligde onder andere vergeving van zonden en verzoening van de zondaar met God. Door de vergeving van zonden deed Hij de zondeval teniet en daarmede de dood. De gelovigen zullen dus aan het eind van dit bestel opgewekt worden uit de dood en onsterfelijkheid aandoen.
De Bijbel zegt dit over het sterven:

Hebreeën 9:27
En zoals het de mensen beschikt is, éénmaal te sterven en daarna het oordeel,

God heeft het oordeel gegeven aan zijn Zoon (Handelingen 17:31) en niet aan een wet van oorzaak en gevolg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Walter Tessensohn
Uitgever
Wes Stonehens
ISBN
9789491026942
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
60

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99