Regengeluk

Prijs € 16,45

Uitverkocht

A. Klein

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

FINANCI E ROMANRegengelukEvert-Jan de Boer is vertegenwoordiger van kopieerapparaten. Samen met zijn vrouw Patricia, twee kinderen en de hond Floortje woont hij in Woerden. Het dagelijkse leven lijkt steeds duurder te worden en gaandeweg raakt de familie De Boer in grote financi problemen. Tegelijkertijd kost het Evert-Jan meer en meer moeite om goede verkoopresultaten op zijn werk te boeken; iets wat ook zijn verkoopleider opvalt - met alle gevolgen van dien.Lees hoe Evert-Jan uit deze beklemmende situatie komt door zakelijke concepten naar zijn priv ituatie te vertalen en andersom; hoe goede idee uit zijn thuissituatie ook op het werk hoge ogen gooien.Door stap-voor-stap meegenomen te worden in het boeiende denkproces van Evert-Jan en zijn vrouw worden de zes bedachte leefregels steeds duidelijker en de mogelijkheden voor besparingen steeds toepasbaarder. Juist en met name voor de lezer, die de eenvoudig te begrijpen bespaarconcepten ook direct zelf kan gaan benutten.Alex Klein (1969) studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode en behaalde zijn MBA-titel aan de University of Rochester in de Verenigde Staten. Tevens rondde bij de studie communicatiekunde af en behaalde een post-academische graad in strategische marketing.Hij was eerder verkoopleider bij de glasfabriek in Leerdam en financieel directeur bij een internationaal opererende beveiligingsorganisatie. Momenteel is bij voor verscheidene hogescholen en business schools docent in de vakgebieden (financi ) bedrijfskunde en marketing & sales management.Die unieke combinatie van theorie en praktijk, samen met de jarenlange ervaring van het overdragen van kennis, stelt Alex Klein in staat om ingewikkelde concepten op een eenvoudige wijze uit te leggen. En d heeft niet alleen Evert-Jan de Boer baat bij!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Klein
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051794472
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

FINANCI E ROMAN
Regengeluk
Evert-Jan de Boer is vertegenwoordiger van kopieerapparaten. Samen met zijn vrouw Patricia, twee kinderen en de hond Floortje woont hij in Woerden. Het dagelijkse leven lijkt steeds duurder te worden en gaandeweg raakt de familie De Boer in grote financi problemen. Tegelijkertijd kost het Evert-Jan meer en meer moeite om goede verkoopresultaten op zijn werk te boeken; iets wat ook zijn verkoopleider opvalt - met alle gevolgen van dien.
Lees hoe Evert-Jan uit deze beklemmende situatie komt door zakelijke concepten naar zijn priv ituatie te vertalen en andersom; hoe goede idee uit zijn thuissituatie ook op het werk hoge ogen gooien.
Door stap-voor-stap meegenomen te worden in het boeiende denkproces van Evert-Jan en zijn vrouw worden de zes bedachte leefregels steeds duidelijker en de mogelijkheden voor besparingen steeds toepasbaarder. Juist en met name voor de lezer, die de eenvoudig te begrijpen bespaarconcepten ook direct zelf kan gaan benutten.
Alex Klein (1969) studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode en behaalde zijn MBA-titel aan de University of Rochester in de Verenigde Staten. Tevens rondde bij de studie communicatiekunde af en behaalde een post-academische graad in strategische marketing.
Hij was eerder verkoopleider bij de glasfabriek in Leerdam en financieel directeur bij een internationaal opererende beveiligingsorganisatie. Momenteel is bij voor verscheidene hogescholen en business schools docent in de vakgebieden (financi ) bedrijfskunde en marketing & sales management.
Die unieke combinatie van theorie en praktijk, samen met de jarenlange ervaring van het overdragen van kennis, stelt Alex Klein in staat om ingewikkelde concepten op een eenvoudige wijze uit te leggen. En d heeft niet alleen Evert-Jan de Boer baat bij!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Klein
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051794472
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99