Rechtvaardig vermoord (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

J.D. Robb

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nora Roberts schrijft als J.D. Robb razendspannende thrillers over een die hard vrouwelijke detective In een stripclub in een chique buitenwijk wordt het lijk van een politieagent gevonden. Het moordwapen is een honkbalknuppel. Het motief is een mysterie.  Het onderzoek leidt Eve Dallas naar een nachtclub waar zich schimmige zaken afspelen. In Purgatory krijgt iedereen één kans tot boetedoening voordat het laatste oordeel wordt geveld. Je meest intieme zonden bepalen je lot. Hier dreigen de diepste geheimen van één politieagent onschuldige slachtoffers te maken. De zaak brengt Eve in een lastig parket. Het onderzoek legt naast criminele activiteiten, ook corruptie binnen de politie bloot, en daardoor wordt zowel haar reputatie als haar leven in gevaar gebracht. Wat het allemaal nog erger maakt is dat Purgatory onderdeel is van het zakenimperium van Eve’s echtgenoot, Roarke. De gebeurtenissen dringen hun privéleven binnen en dat zorgt voor nog meer vuurwerk binnen het toch al stormachtige huwelijk.De pers over Judgement in Death ‘Nora Roberts’ (J.D. Robb) kwaliteiten op hun best.’ Publishers Weekly ‘Taai, slim, onbeschaamd en succesvol.’ Publishers Weekly ‘Vol met levendige en geloofwaardige twists.’ Publishers Weekly ‘Een uitgelezen mix van zinderende sensualiteit, hard-core spanning en hartverwarmende romantiek.’ Library Journal

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.D. Robb
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402307399
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
1365969 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
338

Beschrijving

Nora Roberts schrijft als J.D. Robb razendspannende thrillers over een die hard vrouwelijke detective

In een stripclub in een chique buitenwijk wordt het lijk van een politieagent gevonden. Het moordwapen is een honkbalknuppel. Het motief is een mysterie.  Het onderzoek leidt Eve Dallas naar een nachtclub waar zich schimmige zaken afspelen. In Purgatory krijgt iedereen één kans tot boetedoening voordat het laatste oordeel wordt geveld. Je meest intieme zonden bepalen je lot. Hier dreigen de diepste geheimen van één politieagent onschuldige slachtoffers te maken.

De zaak brengt Eve in een lastig parket. Het onderzoek legt naast criminele activiteiten, ook corruptie binnen de politie bloot, en daardoor wordt zowel haar reputatie als haar leven in gevaar gebracht. Wat het allemaal nog erger maakt is dat Purgatory onderdeel is van het zakenimperium van Eve’s echtgenoot, Roarke. De gebeurtenissen dringen hun privéleven binnen en dat zorgt voor nog meer vuurwerk binnen het toch al stormachtige huwelijk.


De pers over Judgement in Death

‘Nora Roberts’ (J.D. Robb) kwaliteiten op hun best.’ Publishers Weekly

‘Taai, slim, onbeschaamd en succesvol.’ Publishers Weekly

‘Vol met levendige en geloofwaardige twists.’ Publishers Weekly

‘Een uitgelezen mix van zinderende sensualiteit, hard-core spanning en hartverwarmende romantiek.’ Library Journal

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.D. Robb
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402307399
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
1365969 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
338

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99