Ravage

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Felicita Vos

Paperback | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om haar zwangere zus te ontlasten én om het gemis aan kinderen te compenseren, neemt Charlotte Zwanenburg de hond van haar zus in huis. Direct na aankomst neemt de hond de benen. Het is het startsein van een koortsachtige zoektocht. Gaandeweg zoekt de hele familie mee. De tocht maakt pijnlijk duidelijk hoe er werkelijk over elkaar gedacht wordt. De verhoudingen komen onder hoogspanning te staan, irritaties worden ruzies en verzwegen waarheden komen aan het licht. Voor Charlotte hebben die verstrekkende gevolgen.RAVAGE is een spannende, hartverscheurende roman over de vraag: hoe goed ken je je naasten?'Door een zenuwslopende zoektocht te combineren met haar talent om in te zoomen op verstoorde familierelaties, heeft Felicita Vos van RAVAGE een ware pageturner gemaakt.' Auteur Judith Visser'Felicita Vos is een unieke stem in de Nederlandse literatuur.' Auteur Alfred BirneyFELICITA VOS is dochter van een Roma-vader en een Nederlandse moeder. Ze schreef o.a. over de Roma-cultuur in haar non-fictieboek 'Blauwe haren, zwarte ogen' (2008), haar romandebuut 'Duivelsklauw' (2014) en haar roman SPAANS BLOED (2017). Ze schrijft over cultuur voor 'De Gelderlander'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Felicita Vos
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789462971257
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Om haar zwangere zus te ontlasten én om het gemis aan kinderen te compenseren, neemt Charlotte Zwanenburg de hond van haar zus in huis. Direct na aankomst neemt de hond de benen. Het is het startsein van een koortsachtige zoektocht. Gaandeweg zoekt de hele familie mee. De tocht maakt pijnlijk duidelijk hoe er werkelijk over elkaar gedacht wordt. De verhoudingen komen onder hoogspanning te staan, irritaties worden ruzies en verzwegen waarheden komen aan het licht. Voor Charlotte hebben die verstrekkende gevolgen.
RAVAGE is een spannende, hartverscheurende roman over de vraag: hoe goed ken je je naasten?

'Door een zenuwslopende zoektocht te combineren met haar talent om in te zoomen op verstoorde familierelaties, heeft Felicita Vos van RAVAGE een ware pageturner gemaakt.' Auteur Judith Visser

'Felicita Vos is een unieke stem in de Nederlandse literatuur.' Auteur Alfred Birney

FELICITA VOS is dochter van een Roma-vader en een Nederlandse moeder. Ze schreef o.a. over de Roma-cultuur in haar non-fictieboek 'Blauwe haren, zwarte ogen' (2008), haar romandebuut 'Duivelsklauw' (2014) en haar roman SPAANS BLOED (2017). Ze schrijft over cultuur voor 'De Gelderlander'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Felicita Vos
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789462971257
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99