Raak

associatiekaarten

€ 12,95
Prijs € 6,95

Uitverkocht

Hanneke Middelburg

Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze kaarten helpen je om jezelf en anderen beter te leren kennen. Elk woord roept een associatie op. Net dat ene woord, dat ene moment kan RAAK zijn. De kaarten stimuleren tot nadenken en het verwoorden van ideeën en emoties. Je kunt de 50 kaarten gebruiken bij coaching, training, tijdens een les, workshop, intervisie of thuis. Wat is het doel? Jezelf en de ander leren kennen staat centraal bij de RAAK! Associatiekaarten. Woorden en beelden zijn krachtige boodschappers. Ze roepen iets op, kietelen je of raken je diep. Dat is het doel van de kaarten: je prikkelen en uitdagen om te verwoorden wat je denkt en voelt. En: je verbazen over de uitkomst! Voor wie zijn de kaarten bedoeld? De kaarten zijn geschikt voor iedereen die naar zichzelf, zijn ontwikkeling, relaties, studie of beroep wil kijken. Of dit nu thuis, tijdens een opleiding, op je werk of tijdens een workshop of coaching is. Je kunt de kaarten individueel gebruiken of in een groep. Bepaal zelf hoe diep je op een onderwerp ingaat. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Trek een kaart en vertel wat er in je opkomt. De kracht van de kaarten ligt in het stellen van vragen, aan jezelf en aan de ander. Bijvoorbeeld: - Wat zegt dit woord over jou? - Wat zou je zijn zonder dit woord? - Welk woord, en de invulling daarvan, mis je in je leven? - Wat vind je belangrijk in de samenwerking met je collega's? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hanneke Middelburg
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081494
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze kaarten helpen je om jezelf en anderen beter te leren kennen. Elk woord roept een associatie op.

Net dat ene woord, dat ene moment kan RAAK zijn.
De kaarten stimuleren tot nadenken en het verwoorden van ideeën en emoties. Je kunt de 50 kaarten gebruiken bij coaching, training, tijdens een les, workshop, intervisie of thuis.

Wat is het doel?
Jezelf en de ander leren kennen staat centraal bij de RAAK! Associatiekaarten.
Woorden en beelden zijn krachtige boodschappers. Ze roepen iets op, kietelen je of raken je diep. Dat is het doel van de kaarten: je prikkelen en uitdagen om te verwoorden wat je denkt en voelt. En: je verbazen over de uitkomst!

Voor wie zijn de kaarten bedoeld?
De kaarten zijn geschikt voor iedereen die naar zichzelf, zijn ontwikkeling, relaties, studie of beroep wil kijken. Of dit nu thuis, tijdens een opleiding, op je werk of tijdens een workshop of coaching is. Je kunt de kaarten individueel gebruiken of in een groep. Bepaal zelf hoe diep je op een onderwerp ingaat.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig! Trek een kaart en vertel wat er in je opkomt. De kracht van de kaarten ligt in het stellen van vragen, aan jezelf en aan de ander. Bijvoorbeeld:
- Wat zegt dit woord over jou?
- Wat zou je zijn zonder dit woord?
- Welk woord, en de invulling daarvan, mis je in je leven?
- Wat vind je belangrijk in de samenwerking met je collega's? 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hanneke Middelburg
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081494
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99