Quantum-touch 2.0

ontdek de kracht van universele helende energie

Prijs € 25,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Richard Gordon, Chris Duffield, Vickie Wickhorst

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stond 'Quantum-Touch 1.0' voor 'helen met je handen', in 'Quantum Touch 2.0' tilt Richard Gordon zijn methode naar een heel nieuw level: hij leert ons nu genezen met behulp van hartenergie en door met een andere blik naar onze wereld te kijken. Bijzonder hierbij is, dat Gordon er hierbij vanuit gaat dat mensen alleen zichzelf kunnen genezen. Degene die Quantum Touch 2.0 aan een ander geeft, helpt diegene zichzelf te genezen.Het is wetenschappelijk bewezen dat wij met echte, diepe, liefdevolle aandacht zaken kunnen beïnvloeden. Richard Gordon laat zien dat het door met liefdevolle aandacht naar iemand te kijken of aan iemand te denken mogelijk is om pijn te verlichten en mensen te verlossen van lichamelijke en geestelijke klachten. Het is mogelijk verschillende gezondheidsklachten en zelfs de houding van verschillende cliënten tegelijk op een veilige en zichtbare manier te corrigeren. Het idee dat wij afzonderlijke individuen zijn en dat onze gedachten de werkelijkheid niet zouden beïnvloeden wordt door dit boek volkomen op losse schroeven gezet...Het bijzondere aan de Quantum Touch methode van Richard Gordon is, dat iedereen het kan leren, ongeacht opleidingsniveau of achtergrond. Dit boek geeft alle handvatten om succesvol met Quantum Touch 2.0 te werken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Gordon, Chris Duffield, Vickie Wickhorst
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020209914
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Stond 'Quantum-Touch 1.0' voor 'helen met je handen', in 'Quantum Touch 2.0' tilt Richard Gordon zijn methode naar een heel nieuw level: hij leert ons nu genezen met behulp van hartenergie en door met een andere blik naar onze wereld te kijken. Bijzonder hierbij is, dat Gordon er hierbij vanuit gaat dat mensen alleen zichzelf kunnen genezen. Degene die Quantum Touch 2.0 aan een ander geeft, helpt diegene zichzelf te genezen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat wij met echte, diepe, liefdevolle aandacht zaken kunnen beïnvloeden. Richard Gordon laat zien dat het door met liefdevolle aandacht naar iemand te kijken of aan iemand te denken mogelijk is om pijn te verlichten en mensen te verlossen van lichamelijke en geestelijke klachten. Het is mogelijk verschillende gezondheidsklachten en zelfs de houding van verschillende cliënten tegelijk op een veilige en zichtbare manier te corrigeren. Het idee dat wij afzonderlijke individuen zijn en dat onze gedachten de werkelijkheid niet zouden beïnvloeden wordt door dit boek volkomen op losse schroeven gezet...

Het bijzondere aan de Quantum Touch methode van Richard Gordon is, dat iedereen het kan leren, ongeacht opleidingsniveau of achtergrond. Dit boek geeft alle handvatten om succesvol met Quantum Touch 2.0 te werken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Gordon, Chris Duffield, Vickie Wickhorst
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020209914
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99