Puglia

een paradijs in Zuid-Italië

Prijs € 24,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Willemijn van Dijk

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Benvenuti in Puglia, de zonovergoten hak van de Italiaanse laars. Het paradijselijke Puglia is een droombestemming voor wie het authentieke Italië zoekt en zich wil laten overdonderen door een wonderschone, minder bekende kant van het land. Met haar zongebleekte huisjes, velden vol olijfbomen, witte stadjes op pittoreske heuvels, schitterende azuurblauwe baaitjes en verrukkelijke keuken is Puglia eigenlijk het best bewaarde geheim van Italië. Maar Puglia is meer dan prachtig en pittoresk. De echte charme van de streek verbergt zich in de verhalen. Dit boek is dan ook geen reisgids, maar eerder een reis langs de hoogtepunten en een duik in de rijke geschiedenis en cultuur van Puglia. Reis mee door de regio, langs de rotsachtige kliffen en mysterieuze pelgrimsplaatsen in de Gargano in het noorden, de betoverende vallei van de trulli in het hart van de streek en de barokke pareltjes en stranden van Salento in het uiterste zuiden. Onderweg ontdek je niet alleen de meest bijzondere plekjes en pittoreske dorpjes, maar ook de mooiste verhalen uit het verleden, de bijzondere cultuur en de heerlijke smaken van de streek. Willemijn van Dijk is historica, Italië-kenner en schrijfster. Ze heeft tijdens haar studie oudheidkunde zowel in Puglia als in Rome gewoond.Geheel bijgewerkte editie van bestseller Puglia, reizen door de hak van de Italiaanse laars (9789491172434)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willemijn van Dijk
Uitgever
edicola Italië
ISBN
9789492500083
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Benvenuti in Puglia, de zonovergoten hak van de Italiaanse laars. Het paradijselijke Puglia is een droombestemming voor wie het authentieke Italië zoekt en zich wil laten overdonderen door een wonderschone, minder bekende kant van het land. Met haar zongebleekte huisjes, velden vol olijfbomen, witte stadjes op pittoreske heuvels, schitterende azuurblauwe baaitjes en verrukkelijke keuken is Puglia eigenlijk het best bewaarde geheim van Italië.

Maar Puglia is meer dan prachtig en pittoresk. De echte charme van de streek verbergt zich in de verhalen. Dit boek is dan ook geen reisgids, maar eerder een reis langs de hoogtepunten en een duik in de rijke geschiedenis en cultuur van Puglia. Reis mee door de regio, langs de rotsachtige kliffen en mysterieuze pelgrimsplaatsen in de Gargano in het noorden, de betoverende vallei van de trulli in het hart van de streek en de barokke pareltjes en stranden van Salento in het uiterste zuiden. Onderweg ontdek je niet alleen de meest bijzondere plekjes en pittoreske dorpjes, maar ook de mooiste verhalen uit het verleden, de bijzondere cultuur en de heerlijke smaken van de streek.

Willemijn van Dijk is historica, Italië-kenner en schrijfster. Ze heeft tijdens haar studie oudheidkunde zowel in Puglia als in Rome gewoond.


Geheel bijgewerkte editie van bestseller Puglia, reizen door de hak van de Italiaanse laars (9789491172434)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willemijn van Dijk
Uitgever
edicola Italië
ISBN
9789492500083
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99