Psychologie en sociologie

basisboek

Prijs € 44,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ella Wijsman

Hardback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gedrag van mensen staat centraal in het boek Psychologie en Sociologie. Het is een ideaal leerboek én naslagwerk voor deze vakken. Het boek wordt vooral gewaardeerd om de toegankelijke taal en de heldere definities. Er zijn dan ook al meer dan 40.000 exemplaren van dit succesvolle boek verkocht. In het boek zit een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.De zesde druk is geheel herzien en flink geactualiseerd. Het sociologiedeel is geheel herschreven. De sociale geschiedenis van de 20e eeuw krijgt veel aandacht bij de voorbeelden. Belangrijke recente ontwikkelingen zijn beschreven, zoals Het Nieuwe Werken, het Populisme, de Nieuwe Media op het internet.Elk hoofdstuk kan los van andere gelezen worden, is een zelfstandige en overzichtelijke eenheid. Tussenvragen en opdrachten activeren het leren. Ieder hoofdstuk heeft een goed leesbare samenvatting. Door verhalen en illustraties komen de begrippen dichtbij, worden ze invoelbaar. Het boek leent zich dan ook goed voor zelfstudie.Psychologie en Sociologie bestaat uit drie delen: psychologie, sociale psychologie en sociologie. Een full color, hardgebonden, boeiend en krachtig boek over het gedrag van mensen.Bij Psychologie en Sociologie biedt Noordhoff Uitgevers een rijke digitale omgeving: Prepzone. In deze leeromgeving kunnen studenten en docenten zich efficiënt voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Daarnaast biedt Prepzone verschillende functionaliteiten om samenwerking, monitoring en rapporteren te optimaliseren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ella Wijsman
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001816834
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Gedrag van mensen staat centraal in het boek Psychologie en Sociologie. Het is een ideaal leerboek én naslagwerk voor deze vakken. Het boek wordt vooral gewaardeerd om de toegankelijke taal en de heldere definities. Er zijn dan ook al meer dan 40.000 exemplaren van dit succesvolle boek verkocht. In het boek zit een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.

De zesde druk is geheel herzien en flink geactualiseerd. Het sociologiedeel is geheel herschreven. De sociale geschiedenis van de 20e eeuw krijgt veel aandacht bij de voorbeelden. Belangrijke recente ontwikkelingen zijn beschreven, zoals Het Nieuwe Werken, het Populisme, de Nieuwe Media op het internet.

Elk hoofdstuk kan los van andere gelezen worden, is een zelfstandige en overzichtelijke eenheid. Tussenvragen en opdrachten activeren het leren. Ieder hoofdstuk heeft een goed leesbare samenvatting. Door verhalen en illustraties komen de begrippen dichtbij, worden ze invoelbaar. Het boek leent zich dan ook goed voor zelfstudie.

Psychologie en Sociologie bestaat uit drie delen: psychologie, sociale psychologie en sociologie. Een full color, hardgebonden, boeiend en krachtig boek over het gedrag van mensen.

Bij Psychologie en Sociologie biedt Noordhoff Uitgevers een rijke digitale omgeving: Prepzone. In deze leeromgeving kunnen studenten en docenten zich efficiënt voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Daarnaast biedt Prepzone verschillende functionaliteiten om samenwerking, monitoring en rapporteren te optimaliseren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ella Wijsman
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001816834
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99