Provocatief coachen

plaag je klant de goede kant op

Prijs € 25,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Anneke Dekkers, Karin de Galan

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Word je ook weleens moe van klanten die maar niet in beweging willen komen? Vraag je je af of er niet een andere, vrolijkere manier is om je klant te helpen? Dan is dit boek echt wat voor jou. Ontdek de kracht van provocatief coachen: een speelse aanpak waarmee je het beste uit je klant haalt. Provocatief coachen is een methode waarmee je de klant met humor en warmte uitdaagt. Het is heel anders dan de traditionele coachingsaanpak. Niks goed luisteren, doorvragen en samenvatten, maar direct ingaan op wat iemand zegt op een onverwachte manier. Je verrast en verwart, overdrijft het probleem en komt met absurde oplossingen. En dat is nog effectief ook.Door je vrolijke provocaties reageert je klant oprecht. Jullie komen samen sneller tot de kern van het probleem. Het resultaat is dat je klant meer daadkracht toont en realistischer naar zichzelf kijkt.Dit handboek leert je hoe je provocatief coachen effectief inzet tijdens coachingstrajecten. Met 18 uitgewerkte technieken en fragmenten van echte coachingsgesprekken zie je hóe het werkt en dàt het werkt. Ga voor meer plezier en resultaat!Anneke Dekkers en Karin de Galan hebben ieder hun eigen trainingspraktijk. Beiden hebben diverse succesvolle boeken op hun naam staan.'Heerlijk boek! Je glijdt er doorheen en intussen leer je heel veel!' - Marijke Lingsma l Coachboulevard. 'Doe gek, vul in, overdrijf en daag uit ... en houd van de klant! Dit is de boodschap van Provocatief coachen. Het is een bijzonder helder en inspirerend geschreven boek.' - Arianne van Galen l coach en opleiderAuteurs:Karin de Galan is oprichter van De Galan School voor Training en heeft vele jaren ervaring als trainer van trainers. Ze heeft een eigen methode ontwikkeld om deelnemers aan trainingen succesvol nieuwe kennis en vaardigheden te laten leren. Dit model heeft ze beschreven in twee van haar boeken: 'Trainingen ontwerpen' en 'Van deskundige naar trainer'. Van haar eerste boek 'Trainen: een praktijkgids' zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Samen met Anneke Dekkers schreef ze 'Provocatief coachen' over de waarde van humor voor coachen en trainen.Anneke Dekkers werkt sinds 1986 als trainer en coach. In 2001 heeft ze haar bureau Strapa opgericht. Ze wil mensen handvatten geven om zinvol en met plezier te werken en te leven. Dit boek over provocatief coachen is daar een voorbeeld van. Ze richt zich daarnaast op marketing voor professionals. Haar doel is datzelfstandige professionals met plezier de juiste klanten binnenhalen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anneke Dekkers, Karin de Galan
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720466
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Beschrijving

Word je ook weleens moe van klanten die maar niet in beweging willen komen? Vraag je je af of er niet een andere, vrolijkere manier is om je klant te helpen? Dan is dit boek echt wat voor jou. Ontdek de kracht van provocatief coachen: een speelse aanpak waarmee je het beste uit je klant haalt.

Provocatief coachen is een methode waarmee je de klant met humor en warmte uitdaagt. Het is heel anders dan de traditionele coachingsaanpak. Niks goed luisteren, doorvragen en samenvatten, maar direct ingaan op wat iemand zegt op een onverwachte manier. Je verrast en verwart, overdrijft het probleem en komt met absurde oplossingen. En dat is nog effectief ook.

Door je vrolijke provocaties reageert je klant oprecht. Jullie komen samen sneller tot de kern van het probleem. Het resultaat is dat je klant meer daadkracht toont en realistischer naar zichzelf kijkt.

Dit handboek leert je hoe je provocatief coachen effectief inzet tijdens coachingstrajecten. Met 18 uitgewerkte technieken en fragmenten van echte coachingsgesprekken zie je hóe het werkt en dàt het werkt.

Ga voor meer plezier en resultaat!

Anneke Dekkers en Karin de Galan hebben ieder hun eigen trainingspraktijk. Beiden hebben diverse succesvolle boeken op hun naam staan.

'Heerlijk boek! Je glijdt er doorheen en intussen leer je heel veel!' - Marijke Lingsma l Coachboulevard.

'Doe gek, vul in, overdrijf en daag uit ... en houd van de klant! Dit is de boodschap van Provocatief coachen. Het is een bijzonder helder en inspirerend geschreven boek.' - Arianne van Galen l coach en opleider

Auteurs:
Karin de Galan is oprichter van De Galan School voor Training en heeft vele jaren ervaring als trainer van trainers. Ze heeft een eigen methode ontwikkeld om deelnemers aan trainingen succesvol nieuwe kennis en vaardigheden te laten leren. Dit model heeft ze beschreven in twee van haar boeken: 'Trainingen ontwerpen' en 'Van deskundige naar trainer'. Van haar eerste boek 'Trainen: een praktijkgids' zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Samen met Anneke Dekkers schreef ze 'Provocatief coachen' over de waarde van humor voor coachen en trainen.

Anneke Dekkers werkt sinds 1986 als trainer en coach. In 2001 heeft ze haar bureau Strapa opgericht. Ze wil mensen handvatten geven om zinvol en met plezier te werken en te leven. Dit boek over provocatief coachen is daar een voorbeeld van. Ze richt zich daarnaast op marketing voor professionals. Haar doel is dat
zelfstandige professionals met plezier de juiste klanten binnenhalen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anneke Dekkers, Karin de Galan
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720466
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99