Protocollen voor de intensive care

Prijs € 65,00

Niet beschikbaar

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Intensivecaregeneeskunde vraagt 7 dagen per week, 24 uur per dag om parate kennis gebaseerd op de meest recente internationale richtlijnen. Protocollen voor de intensive care voorziet in beknopte, goed toegankelijke handleidingen die direct bruikbaar zijn in de praktijk en die de belangrijkste onderwerpen in de intensivecaregeneeskunde behandelen. Naast de meest voorkomende problemen per orgaansysteem worden ook algemene behandelingsprincipes besproken zoals infectiepreventie, temperatuurregulatie en mobiliseren en transport van intensivecarepatiënten. De protocollen zijn zoveel mogelijk multidisciplinair geschreven en voorzien van een stroomdiagram. In de bijbehorende referenties wordt verwezen naar de internationale richtlijnen waarop de tekst is gebaseerd. De protocollen reflecteren de intensivecarebehandeling van volwassen patiënten in de dagelijkse praktijk van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en zijn zeer praktijkgericht.Het boek is bedoeld voor alle gezondheidswerkers die te maken krijgen met spoedeisende geneeskunde, niet alleen intensivisten en intensivecareverpleegkundigen, maar ook spoedeisendehulpartsen, internisten, anesthesiologen, chirurgen, gynaecologen en assistenten in opleiding voor deze specialismen. Door het multidisciplinaire karakter is het boek ook zeer geschikt voor verpleegkundigen en fysiotherapeuten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
De Tijdstroom
ISBN
9789058982599
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326

Beschrijving

Intensivecaregeneeskunde vraagt 7 dagen per week, 24 uur per dag om parate kennis gebaseerd op de meest recente internationale richtlijnen. Protocollen voor de intensive care voorziet in beknopte, goed toegankelijke handleidingen die direct bruikbaar zijn in de praktijk en die de belangrijkste onderwerpen in de intensivecaregeneeskunde behandelen. Naast de meest voorkomende problemen per orgaansysteem worden ook algemene behandelingsprincipes besproken zoals infectiepreventie, temperatuurregulatie en mobiliseren en transport van intensivecarepatiënten. De protocollen zijn zoveel mogelijk multidisciplinair geschreven en voorzien van een stroomdiagram. In de bijbehorende referenties wordt verwezen naar de internationale richtlijnen waarop de tekst is gebaseerd. De protocollen reflecteren de intensivecarebehandeling van volwassen patiënten in de dagelijkse praktijk van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en zijn zeer praktijkgericht.

Het boek is bedoeld voor alle gezondheidswerkers die te maken krijgen met spoedeisende geneeskunde, niet alleen intensivisten en intensivecareverpleegkundigen, maar ook spoedeisendehulpartsen, internisten, anesthesiologen, chirurgen, gynaecologen en assistenten in opleiding voor deze specialismen. Door het multidisciplinaire karakter is het boek ook zeer geschikt voor verpleegkundigen en fysiotherapeuten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
De Tijdstroom
ISBN
9789058982599
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99