Projectmanagement

een professionele aanpak van evenementen

Prijs € 42,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Iris Eshel, Jan Verhaar

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Projectmanagement biedt handvatten om vanuit een creatief idee, via een gedegen projectplan een succesvol en professioneel evenement te realiseren. Aan de orde komen onderwerpen zoals conceptontwikkeling, begroten, tijdsplanning, sponsoring, budgetbewaking, productie, projectorganisatie, marketingcommunicatie en kwaliteitsbeheersing. Alle benodigde instrumenten, werkmodellen en formats voor projectrapporten zijn opgenomen in een stappenplan per fase.In deze volledig herziene editie is de opbouw van het boek aangepast, zodat de lezer aan de hand van een helder stappenplan wordt meegenomen door de verschillende fases van een evenementenproject. Ook zijn eigentijdse prakijkvoorbeelden toegevoegd en is er aandacht voor ROI en social media. Bovendien is de werkwijze zo beschreven dat deze toepasbaar is op allerlei soorten projecten in de creatieve industrie en culturele sector. Zo zijn de ontwikkeling en productie van festivals, AV- en theaterproducties, tentoonstellingen en websites ook meegenomen in de voorbeelden en formats. Het resultaat is een compleet vernieuwde uitgave waarmee niet alleen evenementenorganisatoren, maar ook studenten en professionals uit overige sectoren direct aan de slag kunnen.Op de bijbehorende website www.projectmanagement10edruk.nl vinden studenten en docenten per stap toetsen, cases, formulieren en handige tips en tools. Iris Eshel is jarenlang als docent projectmanagement, trainer van professionals en projectleider verbonden geweest aan verschillende opleidingen in het hoger onderwijs. Sinds 2013 is ze schoolleider bij de opleiding Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht Jan Verhaar was jarenlang als projectleider en docent projectmanagement verbonden aan verschillende opleidingen in het hoger onderwijs. Sinds zijn pensionering richt hij zich op de begeleiding van mensen en groepen met levensvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iris Eshel, Jan Verhaar
Uitgever
Boom
ISBN
9789058757920
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Projectmanagement biedt handvatten om vanuit een creatief idee, via een gedegen projectplan een succesvol en professioneel evenement te realiseren. Aan de orde komen onderwerpen zoals conceptontwikkeling, begroten, tijdsplanning, sponsoring, budgetbewaking, productie, projectorganisatie, marketingcommunicatie en kwaliteitsbeheersing. Alle benodigde instrumenten, werkmodellen en formats voor projectrapporten zijn opgenomen in een stappenplan per fase.

In deze volledig herziene editie is de opbouw van het boek aangepast, zodat de lezer aan de hand van een helder stappenplan wordt meegenomen door de verschillende fases van een evenementenproject. Ook zijn eigentijdse prakijkvoorbeelden toegevoegd en is er aandacht voor ROI en social media.
Bovendien is de werkwijze zo beschreven dat deze toepasbaar is op allerlei soorten projecten in de creatieve industrie en culturele sector. Zo zijn de ontwikkeling en productie van festivals, AV- en theaterproducties, tentoonstellingen en websites ook meegenomen in de voorbeelden en formats.
Het resultaat is een compleet vernieuwde uitgave waarmee niet alleen evenementenorganisatoren, maar ook studenten en professionals uit overige sectoren direct aan de slag kunnen.

Op de bijbehorende website www.projectmanagement10edruk.nl vinden studenten en docenten per stap toetsen, cases, formulieren en handige tips en tools.

Iris Eshel is jarenlang als docent projectmanagement, trainer van professionals en projectleider verbonden geweest aan verschillende opleidingen in het hoger onderwijs. Sinds 2013 is ze schoolleider bij de opleiding Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht
Jan Verhaar was jarenlang als projectleider en docent projectmanagement verbonden aan verschillende opleidingen in het hoger onderwijs. Sinds zijn pensionering richt hij zich op de begeleiding van mensen en groepen met levensvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iris Eshel, Jan Verhaar
Uitgever
Boom
ISBN
9789058757920
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99