Progressiegesprekken

De intentie om betekenisvolle progressie te boeken

Prijs € 22,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Gwenda Schlundt Bodien

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een goed gesprek geeft veel voldoening. Als je goed in gesprek bent met anderen, versterkt dat jullie perceptie van verbondenheid. Na afloop van een dergelijk gesprek hebben jullie meer energie en allerlei creatieve ideeën. Je voelt je dan competent, autonoom en verbonden en je bent optimistisch gestemd. Zowel tijdens het gesprek als na afloop, ervaar je dat je betekenisvolle progressie aan het boeken bent. Om dit soort gesprekken te kunnen voeren heb je zowel kennis als vaardigheden nodig. Kennis, zodat je weet wat werkt in gespreksvoering en vaardigheden om die kennis te vertalen naar wat je wel en niet zegt. Dit boek voorziet in beide. Met dit boek vergroot je namelijk zowel je kennis over wat werkt, als je praktische vaardigheden.Het boek schakelt telkens tussen praktische voorbeelden, dialogen en theorie. Zo krijg je als leidinggevende, coach, docent, ouder, collega en in het dagelijks leven een aanpak in handen waarmee je progressiegesprekken kunt voeren. Eenvoudige gesprekken waarin je betekenisvolle progressie boekt. Over de auteurGwenda Schlundt Bodien ontwikkelde samen met Coert Visser de progressiegerichte aanpak. Ze is trainer, coach en auteur. Eerder verschenen van haar o.a. de boeken Oplossingsgericht aan de Slag, Ontwikkel je Mindset, Progressie door zelfcoaching en Hersenvitaminen. Op www.progressiegerichtwerken.com vind je haar artikelen, boeken en trainingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gwenda Schlundt Bodien
Uitgever
Crystallise Books
ISBN
9789079764037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Een goed gesprek geeft veel voldoening. Als je goed in gesprek bent met anderen, versterkt dat jullie perceptie van verbondenheid. Na afloop van een dergelijk gesprek hebben jullie meer energie en allerlei creatieve ideeën. Je voelt je dan competent, autonoom en verbonden en je bent optimistisch gestemd. Zowel tijdens het gesprek als na afloop, ervaar je dat je betekenisvolle progressie aan het boeken bent. Om dit soort gesprekken te kunnen voeren heb je zowel kennis als vaardigheden nodig. Kennis, zodat je weet wat werkt in gespreksvoering en vaardigheden om die kennis te vertalen naar wat je wel en niet zegt. Dit boek voorziet in beide. Met dit boek vergroot je namelijk zowel je kennis over wat werkt, als je praktische vaardigheden.

Het boek schakelt telkens tussen praktische voorbeelden, dialogen en theorie. Zo krijg je als leidinggevende, coach, docent, ouder, collega en in het dagelijks leven een aanpak in handen waarmee je progressiegesprekken kunt voeren. Eenvoudige gesprekken waarin je betekenisvolle progressie boekt.

Over de auteur
Gwenda Schlundt Bodien ontwikkelde samen met Coert Visser de progressiegerichte aanpak. Ze is trainer, coach en auteur. Eerder verschenen van haar o.a. de boeken Oplossingsgericht aan de Slag, Ontwikkel je Mindset, Progressie door zelfcoaching en Hersenvitaminen. Op www.progressiegerichtwerken.com vind je haar artikelen, boeken en trainingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gwenda Schlundt Bodien
Uitgever
Crystallise Books
ISBN
9789079764037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99