Programmeren met Python

ontdek de vele mogelijkheden van het programmeren

Prijs € 22,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Jason R. Briggs

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Python is een gebruiksvriendelijke gratis programmeertaal die gemakkelijk te leren is en leuk om te gebruiken. Dit boek laat je kennismaken met de wereld van het programmeren. Het brengt je de basisbeginselen bij door te experimenteren met diverse voorbeeldprogramma's. Nieuwe termen worden je stap voor stap en in duidelijke taal uitgelegd en programmeercode wordt ontleed. De hoofdstukken worden afgesloten met programmeerpuzzels die bedoeld zijn om de geleerde stof te herhalen en je kennis te vergroten. Na het doorwerken van het boek zijn er twee complete spellen geprogrammeerd: een kloon van het beroemde Pong en een platformspel met animaties, sprongen en veel meer. Ontdek snel de vele mogelijkheden in de wereld van het programmeren!De programmeertaal Python is begin jaren 90 ontwikkeld op het Centrum voor Wiskunde en Informatica in Amsterdam en wordt momenteel wereldwijd gebruikt.Een greep uit de onderwerpen:Laat je niet afschrikken door de termen en begrippen, deze worden in het boek uitgelegd.- gebruik van lijsten, tupels en mappen - organiseren van codes en functies en modules hergebruiken - gebruik van herhaling (loops) en conditionele uitdrukkingen - tekenen van vormen en patronen - spellen en animaties maken Geschikt voor Windows en Mac.Over de auteurJason R. Briggs programmeert al vanaf jonge leeftijd. Hij heeft als professioneel ontwikkelaar diverse programma's geschreven. Daarnaast heeft hij diverse artikelen geschreven voor websites gerelateerd aan programmeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jason R. Briggs
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059057920
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Python is een gebruiksvriendelijke gratis programmeertaal die gemakkelijk te leren is en leuk om te gebruiken. Dit boek laat je kennismaken met de wereld van het programmeren. Het brengt je de basisbeginselen bij door te experimenteren met diverse voorbeeldprogramma's. Nieuwe termen worden je stap voor stap en in duidelijke taal uitgelegd en programmeercode wordt ontleed. De hoofdstukken worden afgesloten met programmeerpuzzels die bedoeld zijn om de geleerde stof te herhalen en je kennis te vergroten. Na het doorwerken van het boek zijn er twee complete spellen geprogrammeerd: een kloon van het beroemde Pong en een platformspel met animaties, sprongen en veel meer. Ontdek snel de vele mogelijkheden in de wereld van het programmeren!

De programmeertaal Python is begin jaren 90 ontwikkeld op het Centrum voor Wiskunde en Informatica in Amsterdam en wordt momenteel wereldwijd gebruikt.

Een greep uit de onderwerpen:
Laat je niet afschrikken door de termen en begrippen, deze worden in het boek uitgelegd.
- gebruik van lijsten, tupels en mappen
- organiseren van codes en functies en modules hergebruiken
- gebruik van herhaling (loops) en conditionele uitdrukkingen
- tekenen van vormen en patronen
- spellen en animaties maken

Geschikt voor Windows en Mac.

Over de auteur
Jason R. Briggs programmeert al vanaf jonge leeftijd. Hij heeft als professioneel ontwikkelaar diverse programma's geschreven. Daarnaast heeft hij diverse artikelen geschreven voor websites gerelateerd aan programmeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jason R. Briggs
Uitgever
Visual Steps B.V.
ISBN
9789059057920
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99