Programmeren in C#, 3e editie met MyLab NL toegangscode

Prijs € 48,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Douglas Bell, Mike Parr, Kris Hermans

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je nog nooit hebt geprogrammeerd en dit graag op een leuke, heldere manier wil leren, dan is Programmeren in C# hét boek voor jou. C# is een van de meest wijdverspreide programmeertalen. Het is eenvoudig en universeel toepasbaar. Bovendien is het, als objectgeoriënteerde taal, een succesvolle benadering van programmeren.Programmeren in C# is geschreven in een eenvoudige, directe en heldere stijl. Het begint met een uitleg over hoe objecten gebruikt worden en gaat in op variabelen, toekenning en methoden. Vervolgens wordt het gebruik van objecten uit bibliotheekklassen geïntroduceerd. Daarnaast leer je hoe je zelf klassen kunt schrijven. De grote hoeveelheid afbeeldingen en testvragen die in elk hoofdstuk voorkomt, maakt dit een zeer praktisch boek.Programmeren in C# is met name gericht op eerstejaarsstudenten in het hoger onderwijs, maar het is ook geschikt voor iedereen die de programmeertaal zelfstandig wil leren. Nieuw in deze editie is dat ook Test Driven Development en unittesten wordt behandeld. Ook is een compleet nieuw hoofdstuk over formuliergebaseerde programma's toegevoegd. Het hoofdstuk over databases, ten slotte, is opnieuw bewerkt en introduceert naast het klassieke ADO.NET ook het populaire Entity Framework.Bij dit boek is MyLab | Nederlandstalig beschikbaar, waar je de code van de voorbeelden in het boek kan vinden, maar ook een extra hoofdstuk over het schrijven van Windows apps. Voor docenten zijn powerpoints en de oplossingen van de oefeningen beschikbaar.Douglas Bell en Mike Parr waren beiden jarenlang als docent verbonden aan de Sheffield Hallam University in Engeland. De bewerking van dit boek voor de Nederlandstalige markt is verzorgd door ir. Kris Hermans, ver bonden aan Hogeschool PXL te Hasselt als docent en onderzoeker op het gebied van programmeren, databases en software engineering.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Douglas Bell, Mike Parr, Kris Hermans
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043036139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als je nog nooit hebt geprogrammeerd en dit graag op een leuke, heldere manier wil leren, dan is Programmeren in C# hét boek voor jou. C# is een van de meest wijdverspreide programmeertalen. Het is eenvoudig en universeel toepasbaar. Bovendien is het, als objectgeoriënteerde taal, een succesvolle benadering van programmeren.

Programmeren in C# is geschreven in een eenvoudige, directe en heldere stijl. Het begint met een uitleg over hoe objecten gebruikt worden en gaat in op variabelen, toekenning en methoden. Vervolgens wordt het gebruik van objecten uit bibliotheekklassen geïntroduceerd. Daarnaast leer je hoe je zelf klassen kunt schrijven. De grote hoeveelheid afbeeldingen en testvragen die in elk hoofdstuk voorkomt, maakt dit een zeer praktisch boek.

Programmeren in C# is met name gericht op eerstejaarsstudenten in het hoger onderwijs, maar het is ook geschikt voor iedereen die de programmeertaal zelfstandig wil leren. Nieuw in deze editie is dat ook Test Driven Development en unittesten wordt behandeld. Ook is een compleet nieuw hoofdstuk over formuliergebaseerde programma's toegevoegd. Het hoofdstuk over databases, ten slotte, is opnieuw bewerkt en introduceert naast het klassieke ADO.NET ook het populaire Entity Framework.

Bij dit boek is MyLab | Nederlandstalig beschikbaar, waar je de code van de voorbeelden in het boek kan vinden, maar ook een extra hoofdstuk over het schrijven van Windows apps. Voor docenten zijn powerpoints en de oplossingen van de oefeningen beschikbaar.

Douglas Bell en Mike Parr waren beiden jarenlang als docent verbonden aan de Sheffield Hallam University in Engeland. De bewerking van dit boek voor de Nederlandstalige markt is verzorgd door ir. Kris Hermans, ver bonden aan Hogeschool PXL te Hasselt als docent en onderzoeker op het gebied van programmeren, databases en software engineering.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Douglas Bell, Mike Parr, Kris Hermans
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043036139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99