Professional performance van artsen

tussen tijd en technologie

Prijs € 12,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kiki Lombarts

Hardback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Professional performance van artsen - Tussen tijd en technologie is een bezielend betoog van Kiki Lombarts, hoogleraar Professional Performance aan de Universiteit van Amsterdam. Lombarts pleit voor bezinning op de professionele waarden die een goede performance moeten voeden en borgen. Ook pleit ze voor kairos, bescheidenheid, reflectie, empathie, het inhoudelijke debat, gedoseerde transparantie en gepast toezicht gebaseerd op vertrouwen in plaats van op wantrouwen. Stof tot nadenken voor studenten geneeskunde en alle artsen!Dr. Robert Pierik, chirurg, winnaar Opleidingsprijs 2009 en oud-voorzitter Nederlandse Vereniging voor HeelkundeWaartoe zijn wij artsen op aarde? De drie pijlers van Kiki Lombarts geven hierop een tot nadenken stemmend en inspirerend antwoord. Prof. dr. Maas Jan Heineman, gynaecoloog, lid raad van bestuur van het Academisch Medisch Centrum, AmsterdamMet haar boodschap haalt Kiki Lombarts de passie voor het werken in de gezondheidszorg bij velen weer naar boven. Haar bevlogenheid is motiverend. Haar inzichten zijn inspirerend. Voor artsen is Professional performance van artsen verplichte literatuur.Prof. dr. Cees van der Vleuten, hoogleraar onderzoek van medisch onderwijs, Universiteit van MaastrichtZelfregulatie is een kerntaak van de professie. Dat is geen eenvoudige taak in een steeds complexere wereld van gezondheidszorg, waarin verantwoording, transparantie en risicobeheersing een steeds dominantere plaats innemen. Kiki Lombarts signaleert de gevaren en zal u inspireren om invulling te geven aan uw kerntaak.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kiki Lombarts
Uitgever
2010 uitgevers
ISBN
9789490951306
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Professional performance van artsen - Tussen tijd en technologie is een bezielend betoog van Kiki Lombarts, hoogleraar Professional Performance aan de Universiteit van Amsterdam. Lombarts pleit voor bezinning op de professionele waarden die een goede performance moeten voeden en borgen.
Ook pleit ze voor kairos, bescheidenheid, reflectie, empathie, het inhoudelijke debat, gedoseerde transparantie en gepast toezicht gebaseerd op vertrouwen in plaats van op wantrouwen. Stof tot nadenken voor studenten geneeskunde en alle artsen!

Dr. Robert Pierik, chirurg, winnaar Opleidingsprijs 2009 en oud-voorzitter Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
Waartoe zijn wij artsen op aarde? De drie pijlers van Kiki Lombarts geven hierop een tot nadenken stemmend en inspirerend antwoord.

Prof. dr. Maas Jan Heineman, gynaecoloog, lid raad van bestuur van het Academisch Medisch Centrum, Amsterdam
Met haar boodschap haalt Kiki Lombarts de passie voor het werken in de gezondheidszorg bij velen weer naar boven. Haar bevlogenheid is motiverend. Haar inzichten zijn inspirerend. Voor artsen is Professional performance van artsen verplichte literatuur.

Prof. dr. Cees van der Vleuten, hoogleraar onderzoek van medisch onderwijs, Universiteit van Maastricht
Zelfregulatie is een kerntaak van de professie. Dat is geen eenvoudige taak in een steeds complexere wereld van gezondheidszorg, waarin verantwoording, transparantie en risicobeheersing een steeds dominantere plaats innemen. Kiki Lombarts signaleert de gevaren en zal u inspireren om invulling te geven aan uw kerntaak.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kiki Lombarts
Uitgever
2010 uitgevers
ISBN
9789490951306
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99