Product modelleren met SolidWorks

Prijs € 49,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Arnoud Breedveld

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D-CAD programma. Door het grote gebruiksgemak heeft SolidWorks zich onderscheiden en inmiddels is het, door jaarlijkse updates, uitgegroeid tot een uitgebreid programma met plug-ins voor talloze specifieke toepassingen. De nieuwe druk van dit populaire Nederlandstalige naslagwerk en leerboek is geheel herzien en bijgewerkt voor SolidWorks 2017.Product modelleren met SolidWorks is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, dit boek, behandelt de basisbeginselen van het werken met SolidWorks en het modelleren van producten. Kennis van CAD-systemen is hiervoor niet vereist. Na het doornemen van dit boek moet een gebruiker producten met een normale complexiteit kunnen modelleren. Het tweede deel, beschikbaar via www.productmodellerenmetsolidworks.nl gaat dieper in op specifieke onderwerpen, zoals modelleren van kunststof of metalen onderdelen, werken met bibliotheken, het maken van varianten, enzovoort. Product modelleren met SolidWorks is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Verder kan het boek dienen als tutorial of als naslagwerk. Het boek is in eerste instantie bedoeld voor het hbo, maar is ook op andere niveaus bruikbaar. Bij onderwerpen waar dat nuttig is, zijn geleide oefeningen opgenomen die de gebruiker via een praktijkvoorbeeld stap voor stap door een procedure loodst. De bestanden voor de oefeningen zijn beschikbaar via www.productmodellerenmetsolidworks.nl. Arnoud Breedveld heeft vele jaren onderwijservaring aan de Haagse Hogeschool (Industrieel Product Ontwerpen) en de Design Academy in Eindhoven. Daarnaast werkt hij zelfstandig als consultant.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arnoud Breedveld
Uitgever
Boom
ISBN
9789058756121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D-CAD programma. Door het grote gebruiksgemak heeft SolidWorks zich onderscheiden en inmiddels is het, door jaarlijkse updates, uitgegroeid tot een uitgebreid programma met plug-ins voor talloze specifieke toepassingen. De nieuwe druk van dit populaire Nederlandstalige naslagwerk en leerboek is geheel herzien en bijgewerkt voor SolidWorks 2017.

Product modelleren met SolidWorks is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, dit boek, behandelt de basisbeginselen van het werken met SolidWorks en het modelleren van producten. Kennis van CAD-systemen is hiervoor niet vereist. Na het doornemen van dit boek moet een gebruiker producten met een normale complexiteit kunnen modelleren.
Het tweede deel, beschikbaar via www.productmodellerenmetsolidworks.nl gaat dieper in op specifieke onderwerpen, zoals modelleren van kunststof of metalen onderdelen, werken met bibliotheken, het maken van varianten, enzovoort.

Product modelleren met SolidWorks is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Verder kan het boek dienen als tutorial of als naslagwerk. Het boek is in eerste instantie bedoeld voor het hbo, maar is ook op andere niveaus bruikbaar. Bij onderwerpen waar dat nuttig is, zijn geleide oefeningen opgenomen die de gebruiker via een praktijkvoorbeeld stap voor stap door een procedure loodst. De bestanden voor de oefeningen zijn beschikbaar via www.productmodellerenmetsolidworks.nl.


Arnoud Breedveld heeft vele jaren onderwijservaring aan de Haagse Hogeschool (Industrieel Product Ontwerpen) en de Design Academy in Eindhoven. Daarnaast werkt hij zelfstandig als consultant.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arnoud Breedveld
Uitgever
Boom
ISBN
9789058756121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99