Prisma luistercursus Duits

Leer Duits in een maand

Prijs € 49,99

Uitverkocht

Willy Hemelrijk

Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leer in een maand de beginselen van het Duits alléén door te luisteren en na te spreken. Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers.De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld voor mensen die een taal willen leren door uitsluitend te luisteren en na te spreken. De cursist kan zelf zijn studietempo bepalen.Elke luisterles bevat een dialoog in het Duits met een gesproken Nederlandse vertaling, spreekoefeningen, uitleg en naspreekrijtjes. In het instructieboekje bij de cd’s staan een studie-instructie, de uitgeschreven dialogen en de eerste beginselen van de Duitse grammatica en uitspraak. Op elke cd staan vier lessen van ongeveer een kwartier per les: in totaal dus zes uur cursusmateriaal. De audiobestanden op de cd’s zijn eenvoudig te kopiëren naar mp3-formaat.* 6 audio-cd’s met 24 luisterlessen* een begeleidend boekje met de uitgeschreven teksten* eenvoudig te kopiëren naar mp3-formaat* ideaal voor in de loze uurtjes, in de auto, de trein, tijdens het koken of sporten of in bedOver de auteur:Willy Hemelrijk is taaldocente, vertaalster en auteur van taalboeken. Zij ontwikkelt al meer dan twintig jaar lesmateriaal. Voor Prisma maakt zij de succesvolle luistercursussen Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Duits, Engels, Business Engels en Business Duits.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willy Hemelrijk
Uitgever
Prisma
ISBN
9789000301447
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Leer in een maand de beginselen van het Duits alléén door te luisteren en na te spreken. Deze luistercursus op zes audio-cd’s is opgebouwd rond een spannend verhaal. Ingesproken door native speakers.

De reeks Prisma luistercursussen is speciaal ontwikkeld voor mensen die een taal willen leren door uitsluitend te luisteren en na te spreken. De cursist kan zelf zijn studietempo bepalen.

Elke luisterles bevat een dialoog in het Duits met een gesproken Nederlandse vertaling, spreekoefeningen, uitleg en naspreekrijtjes. In het instructieboekje bij de cd’s staan een studie-instructie, de uitgeschreven dialogen en de eerste beginselen van de Duitse grammatica en uitspraak. Op elke cd staan vier lessen van ongeveer een kwartier per les: in totaal dus zes uur cursusmateriaal. De audiobestanden op de cd’s zijn eenvoudig te kopiëren naar mp3-formaat.

* 6 audio-cd’s met 24 luisterlessen
* een begeleidend boekje met de uitgeschreven teksten
* eenvoudig te kopiëren naar mp3-formaat
* ideaal voor in de loze uurtjes, in de auto, de trein, tijdens het koken of sporten of in bed

Over de auteur:
Willy Hemelrijk is taaldocente, vertaalster en auteur van taalboeken. Zij ontwikkelt al meer dan twintig jaar lesmateriaal. Voor Prisma maakt zij de succesvolle luistercursussen Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Duits, Engels, Business Engels en Business Duits.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willy Hemelrijk
Uitgever
Prisma
ISBN
9789000301447
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

 • 27,99
 • 17,99
 • 15,00
 • Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? | Francine Oomen (ISBN 9789021475899)
  22,50
 • 27,50
 • 15,99
 • 29,99
 • 15,00
 • 15,99
 • 14,99