Prioriteiten

effectieve keuzes in leven en werk

Prijs € 25,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Stephen R. Covey, A. Roger Merill, Rebecca R. Merill

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Covey raakt in dit boek de kern van de problematiek waar velen in hun leven mee worstelen. Ze vragen zich af of er wel voldoende evenwicht is tussen werk en privéleven, of ze niet geleefd worden door principes van efficiëntie en resultaten in plaats van prioriteiten die ze zelf stellen. Covey laat in dit boek zien dat time-management niet leidt tot een zinvol of kwalitatief bestaan. Hooguit leidt het ertoe dat mensen allerlei zaken sneller en beter doen. Maar de keuze voor wat we werkelijk willen doen en waarom we dat willen doen, blijft daarmee op de achtergrond. In deel 1 gaat Covey in op het verschil tussen wat urgent is en wat echt belangrijk is. Deel 2 behandelt de methode om de focus te verplaatsen naar wat echt belangrijk is, hoe je een balans kunt aanbrengen, hoe je doelen kunt stellen en daarnaar kunt handelen, hoe je afgewogen keuzes kunt maken. Deze methode is zowel toepasbaar voor werk als voor privéleven. In deel 3 gaat de auteur in op wat hij noemt 'de synergie van de wederzijdse afhankelijkheid'. In plaats van andere mensen te zien als een middel om zaken voor elkaar te krijgen, door te delegeren, kunnen we ook proberen om via gemeenschappelijke doelen en gedeelde visies creatiever te opereren. Deel 4 ten slotte laat zien hoe je de principes van prioriteit, toewijding en rust door zelfkennis kunt verwerven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen R. Covey, A. Roger Merill, Rebecca R. Merill
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047004189
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Beschrijving

Covey raakt in dit boek de kern van de problematiek waar velen in hun leven mee worstelen. Ze vragen zich af of er wel voldoende evenwicht is tussen werk en privéleven, of ze niet geleefd worden door principes van efficiëntie en resultaten in plaats van prioriteiten die ze zelf stellen. Covey laat in dit boek zien dat time-management niet leidt tot een zinvol of kwalitatief bestaan. Hooguit leidt het ertoe dat mensen allerlei zaken sneller en beter doen. Maar de keuze voor wat we werkelijk willen doen en waarom we dat willen doen, blijft daarmee op de achtergrond.

In deel 1 gaat Covey in op het verschil tussen wat urgent is en wat echt belangrijk is.

Deel 2 behandelt de methode om de focus te verplaatsen naar wat echt belangrijk is, hoe je een balans kunt aanbrengen, hoe je doelen kunt stellen en daarnaar kunt handelen, hoe je afgewogen keuzes kunt maken. Deze methode is zowel toepasbaar voor werk als voor privéleven.

In deel 3 gaat de auteur in op wat hij noemt 'de synergie van de wederzijdse afhankelijkheid'. In plaats van andere mensen te zien als een middel om zaken voor elkaar te krijgen, door te delegeren, kunnen we ook proberen om via gemeenschappelijke doelen en gedeelde visies creatiever te opereren.

Deel 4 ten slotte laat zien hoe je de principes van prioriteit, toewijding en rust door zelfkennis kunt verwerven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen R. Covey, A. Roger Merill, Rebecca R. Merill
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047004189
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99