Prille Liefdes - Charmante minnaars (3in1) (e-Book)

Een onverwachte erfenis / Machtig en mysterieus / Een nacht in zijn bed

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Susanne James, Jennifer Hayward, Susan Stephens

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze ongenaakbare mannen blijken heel charmant te kunnen zijn!In Een onverwachte erfenis is Helena verbijsterd als ze de helft van het landgoed Mulberry Court erft - en de andere helft naar Oscar Theotokis gaat! Geen sprake van dat ze onder één dak gaat wonen met die arrogante Griek, die ooit haar hart brak. Wat ze niet weet, is dat hij een verleidelijk plan heeft om haar op andere gedachten te brengen…In Machtig en mysterieus komt Isabel vast te zitten in de lift met een onbekende, knappe man. Na afloop leidt een ondoordachte kus tot een opwindende nacht in zijn bed. Te laat ontdekt ze dat hij niemand minder is dan de machtige, mediaschuwe Alexios Constantinou, uitgerekend de man over wie zij een onthullende reportage moet maken!In Eén nacht in zijn bed is Liv halsoverkop weggevlucht van het altaar. In haar gescheurde trouwjurk belt ze aan bij een groot landhuis, waar een intrigerende man opendoet. Luitenant-kolonel Cade Grant biedt haar niet alleen onderdak, maar ook een baan aan. Al snel is Liv smoorverliefd, maar durft hij zijn geharde hart voor haar open te stellen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susanne James, Jennifer Hayward, Susan Stephens
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545746
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1165702 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

Deze ongenaakbare mannen blijken heel charmant te kunnen zijn!
In Een onverwachte erfenis is Helena verbijsterd als ze de helft van het landgoed Mulberry Court erft - en de andere helft naar Oscar Theotokis gaat! Geen sprake van dat ze onder één dak gaat wonen met die arrogante Griek, die ooit haar hart brak. Wat ze niet weet, is dat hij een verleidelijk plan heeft om haar op andere gedachten te brengen…
In Machtig en mysterieus komt Isabel vast te zitten in de lift met een onbekende, knappe man. Na afloop leidt een ondoordachte kus tot een opwindende nacht in zijn bed. Te laat ontdekt ze dat hij niemand minder is dan de machtige, mediaschuwe Alexios Constantinou, uitgerekend de man over wie zij een onthullende reportage moet maken!
In Eén nacht in zijn bed is Liv halsoverkop weggevlucht van het altaar. In haar gescheurde trouwjurk belt ze aan bij een groot landhuis, waar een intrigerende man opendoet. Luitenant-kolonel Cade Grant biedt haar niet alleen onderdak, maar ook een baan aan. Al snel is Liv smoorverliefd, maar durft hij zijn geharde hart voor haar open te stellen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susanne James, Jennifer Hayward, Susan Stephens
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545746
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1165702 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99