Prijzen & Tarievengids 2019

Gids met zzp uurtarieven en alles over prijzen

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Paperback | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat kost dat, wat kunt u voor uw diensten vragen?Alle uurtarieven van zzp'ers. 170 Beroepen met laag midden en hoog tarief. Onmisbaar voor elke ondernemer.Wat wordt uw tarief?Deze vraag vormt de kern van dit boek. Het antwoord is afhankelijk van een groot aantal factoren. Wat is meer waard voor de verdwaalde wandelaar die al twee dagen zonder drinken in de woestijn ronddoolt, een fles water of een rugzak gevuld met veertig kilo goud?Het blijkt dat de prijs niet alleen bepaald wordt door kwaliteit of hoeveelheid maar dat de prijs vooral afhankelijk is van de verwachting van de koper. Natuurlijk is de prijs belangrijk, een prijsverlaging kan de omzet verhogen, maar er zijn ook voorbeelden dat een prijsverhoging tot omzetstijging leidde.Deze gids bevat de meest recente tarieven van ruim 170 beroepsgroepen. Met de gegevens in deze gids kunt u uw uurtarief of uw prijs bepalen of, als u opdrachtgever bent, kijken of de gevraagde tarieven of prijzen redelijk zijn. Deze gids bevat naast tarieven van verschillende beroepsgroepen ook vijf rekenmethodieken om prijzen of tarieven te bepalen. De gegevens in deze gids zijn afkomstig van ons continue tarievenonderzoek en eigen research. De economie draait goed, dat is ook te merken aan de uurtarieven. In de bouw stijgen de prijzen eindelijk weer. En ook de meeste andere beroepsgroepen in deze gids profiteren van de groeiende economie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Publimix
ISBN
9789086710621
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
76

Beschrijving

Wat kost dat, wat kunt u voor uw diensten vragen?
Alle uurtarieven van zzp'ers. 170 Beroepen met laag midden en hoog tarief. Onmisbaar voor elke ondernemer.

Wat wordt uw tarief?
Deze vraag vormt de kern van dit boek. Het antwoord is afhankelijk van een groot aantal factoren. Wat is meer waard voor de verdwaalde wandelaar die al twee dagen zonder drinken in de woestijn ronddoolt, een fles water of een rugzak gevuld met veertig kilo goud?
Het blijkt dat de prijs niet alleen bepaald wordt door kwaliteit of hoeveelheid maar dat de prijs vooral afhankelijk is van de verwachting van de koper. Natuurlijk is de prijs belangrijk, een prijsverlaging kan de omzet verhogen, maar er zijn ook voorbeelden dat een prijsverhoging tot omzetstijging leidde.

Deze gids bevat de meest recente tarieven van ruim 170 beroepsgroepen. Met de gegevens in deze gids kunt u uw uurtarief of uw prijs bepalen of, als u opdrachtgever bent, kijken of de gevraagde tarieven of prijzen redelijk zijn. Deze gids bevat naast tarieven van verschillende beroepsgroepen ook vijf rekenmethodieken om prijzen of tarieven te bepalen. De gegevens in deze gids zijn afkomstig van ons continue tarievenonderzoek en eigen research.

De economie draait goed, dat is ook te merken aan de uurtarieven. In de bouw stijgen de prijzen eindelijk weer. En ook de meeste andere beroepsgroepen in deze gids profiteren van de groeiende economie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Publimix
ISBN
9789086710621
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
76

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99