Prettig Bevallen, hoe dan?!

Hoe bereid je je samen voor op de komst van de baby?

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Galema Marlies

Paperback | Juli 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is een must voor alle aanstaande vaders en moeders. Wetenschappelijke studies tonen de laatste jaren namelijk steeds meer aan dat de bevalling en een kind verwachten echt niet alleen een vrouwenaangelegendheid is: vaders doen er wel degelijk toe! Wetenschappelijke kennis overbrengen op vaders en moeders en beschrijven in een praktisch, uiterst leesbaar en leuk boek vraagt echter om ervaring en betrokkenheid met de doelgroep, inzicht, reflectie en een flinke dosis humor van de auteur. Dit boek voldoet hier 100% aan. Ik raad dan ook alle vaders en moeders die een kind gaan krijgen, prettig willen bevallen en een mooie start als gezin met elkaar willen beleven aan dit boek samen te lezen.Prof. Dr. Hedwig van Bakel - Universiteit van TilburgEen absolute aanrader voor iedereen die wil weten hoe een bevalling nu eigenlijk verloopt en hoe je door verbinding elkaar echt kunt helpen, zowel bij de bevalling als in de eerste maanden als ouders!Bernd Horsman - meeleesvaderMarlies Galema, verloskundige (n.p.), ontwikkelde eerder de cursus Prettig Bevallen, een cursus waarmee aanstaande ouders zich (samen!) kunnen voorbereiden op de komst van hun baby en de eerste periode daarna. In dit boek bundelt ze de inhoud van die cursus en de (wetenschappelijke) kennis over verbinding tussen zowel de ouders onderling als tussen de ouders en de baby.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Galema Marlies
Uitgever
Boekscout
ISBN
9789402248111
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Dit boek is een must voor alle aanstaande vaders en moeders. Wetenschappelijke studies tonen de laatste jaren namelijk steeds meer aan dat de bevalling en een kind verwachten echt niet alleen een vrouwenaangelegendheid is: vaders doen er wel degelijk toe! Wetenschappelijke kennis overbrengen op vaders en moeders en beschrijven in een praktisch, uiterst leesbaar en leuk boek vraagt echter om ervaring en betrokkenheid met de doelgroep, inzicht, reflectie en een flinke dosis humor van de auteur. Dit boek voldoet hier 100% aan. Ik raad dan ook alle vaders en moeders die een kind gaan krijgen, prettig willen bevallen en een mooie start als gezin met elkaar willen beleven aan dit boek samen te lezen.
Prof. Dr. Hedwig van Bakel - Universiteit van Tilburg

Een absolute aanrader voor iedereen die wil weten hoe een bevalling nu eigenlijk verloopt en hoe je door verbinding elkaar echt kunt helpen, zowel bij de bevalling als in de eerste maanden als ouders!
Bernd Horsman - meeleesvader

Marlies Galema, verloskundige (n.p.), ontwikkelde eerder de cursus Prettig Bevallen, een cursus waarmee aanstaande ouders zich (samen!) kunnen voorbereiden op de komst van hun baby en de eerste periode daarna. In dit boek bundelt ze de inhoud van die cursus en de (wetenschappelijke) kennis over verbinding tussen zowel de ouders onderling als tussen de ouders en de baby.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Galema Marlies
Uitgever
Boekscout
ISBN
9789402248111
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99