Prana voeding

voel je goed door voedsel vól licht

Prijs € 21,50

Uitverkocht

Angela Kämper

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sommige voedings- en levensmiddelen ondersteunen je spirituele ontwikkeling doordat ze door hun energetische gesteldheid je trilling verhogen. Andere voedingsmiddelen werken deze ontwikkeling juist tegen door de energie die ze in zich dragen. In dit boek beschrijft Angela Kämper het effect van voedingsmiddelen, vooral op het fijnstoffelijke gebied.Noten bevatten bijvoorbeeld veel licht, terwijl ‘aardvruchten’, zoals rode bietjes en aardappels, het contact met de aarde versterken. Bij het eten van vis en vlees wordt ook de levensenergie van het dier, of beter gezegd de energie van zijn aard, door je lichaam opgenomen. Bovendien heeft ook de manier waarop voedsel wordt bereid – rauw, gekookt of gebraden – veel invloed op de energie van het voedsel.Je lichaamsbouw en het energietype dat je bent bepalen mede welke voedingsmiddelen het beste bij je passen. Wanneer je je spirituele weg wilt ondersteunen door middel van je voeding, vind je hier waardevolle tips.Angela Kämper is in 1957 in Essen geboren. Ze werkte als onderwijzeres en studeerde vervolgens biologie. Na haar promotie werd ze freelance wetenschapsjournalist en redacteur. Dr. Angela Kämper woont nu in de buurt van Hamburg, waar ze zich behalve met inheemse dieren en hun spirituele betekenis ook met de traditionele Chinese geneeskunde bezighoudt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angela Kämper
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150128
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Sommige voedings- en levensmiddelen ondersteunen je spirituele ontwikkeling doordat ze door hun energetische gesteldheid je trilling verhogen. Andere voedingsmiddelen werken deze ontwikkeling juist tegen door de energie die ze in zich dragen. In dit boek beschrijft Angela Kämper het effect van voedingsmiddelen, vooral op het fijnstoffelijke gebied.

Noten bevatten bijvoorbeeld veel licht, terwijl ‘aardvruchten’, zoals rode bietjes en aardappels, het contact met de aarde versterken. Bij het eten van vis en vlees wordt ook de levensenergie van het dier, of beter gezegd de energie van zijn aard, door je lichaam opgenomen. Bovendien heeft ook de manier waarop voedsel wordt bereid – rauw, gekookt of gebraden – veel invloed op de energie van het voedsel.

Je lichaamsbouw en het energietype dat je bent bepalen mede welke voedingsmiddelen het beste bij je passen. Wanneer je je spirituele weg wilt ondersteunen door middel van je voeding, vind je hier waardevolle tips.


Angela Kämper is in 1957 in Essen geboren. Ze werkte als onderwijzeres en studeerde vervolgens biologie. Na haar promotie werd ze freelance wetenschapsjournalist en redacteur. Dr. Angela Kämper woont nu in de buurt van Hamburg, waar ze zich behalve met inheemse dieren en hun spirituele betekenis ook met de traditionele Chinese geneeskunde bezighoudt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angela Kämper
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150128
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99