Praktische vaardigheden voor tandartsassistenten

Prijs € 75,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

B. Duizendstra-Prins, E. Hogeveen

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft tandartsassistenten in opleiding de basis- en achtergrondkennis om zich vaardigheden en praktische handelingen eigen te maken. Het helpt je om proactief te kunnen denken en doen tijdens het assisteren bij tandheelkundige behandelingen én bij het uitvoeren van zelfstandige handelingen.  Het eerste deel van Praktische vaardigheden voor tandartsassistenten behandelt de wetgeving en richtlijnen die gelden als een tandartsassistent voorbehouden of risicovolle handelingen uitvoert. Deel twee van het boek gaat in op praktijkhygiëne, ergonomie en instrumenteertechnieken. In het derde, en laatste, deel komt het assisteren bij de verschillende tandheelkundige behandelingen aan bod, net als de zelfstandige handelingen die een tandartsassistent uit kan voeren. Ieder hoofdstuk bestaat uit een theoretisch deel, een uitgebreide uitleg over de praktische toepassing van die kennis en veel praktische en verdiepingsopdrachten. Full color afbeeldingen ondersteunen de tekst. Drs. Berry Duizendstra geeft lessen tandheelkundige kennis aan de opleiding voor tandartsassistenten van ROC Friese Poort. Daarnaast werkt ze als tandarts in de algemene praktijk. Elly Hogeveen is van oorsprong tandarts-/ preventieassistent en werkt nu als docent aan dezelfde opleiding en verzorgt de vaardigheids- en omgangskundige lessen aan de opleiding tot tandartsassistent. Daarnaast is ze werkzaam als redactielid van Standby, het vakblad voor assistenten in de tandheelkunde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Duizendstra-Prins, E. Hogeveen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036820820
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
383

Beschrijving

Dit boek geeft tandartsassistenten in opleiding de basis- en achtergrondkennis om zich vaardigheden en praktische handelingen eigen te maken. Het helpt je om proactief te kunnen denken en doen tijdens het assisteren bij tandheelkundige behandelingen én bij het uitvoeren van zelfstandige handelingen.  

Het eerste deel van Praktische vaardigheden voor tandartsassistenten behandelt de wetgeving en richtlijnen die gelden als een tandartsassistent voorbehouden of risicovolle handelingen uitvoert. Deel twee van het boek gaat in op praktijkhygiëne, ergonomie en instrumenteertechnieken. In het derde, en laatste, deel komt het assisteren bij de verschillende tandheelkundige behandelingen aan bod, net als de zelfstandige handelingen die een tandartsassistent uit kan voeren. 

Ieder hoofdstuk bestaat uit een theoretisch deel, een uitgebreide uitleg over de praktische toepassing van die kennis en veel praktische en verdiepingsopdrachten. Full color afbeeldingen ondersteunen de tekst. 

Drs. Berry Duizendstra geeft lessen tandheelkundige kennis aan de opleiding voor tandartsassistenten van ROC Friese Poort. Daarnaast werkt ze als tandarts in de algemene praktijk. Elly Hogeveen is van oorsprong tandarts-/ preventieassistent en werkt nu als docent aan dezelfde opleiding en verzorgt de vaardigheids- en omgangskundige lessen aan de opleiding tot tandartsassistent. Daarnaast is ze werkzaam als redactielid van Standby, het vakblad voor assistenten in de tandheelkunde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Duizendstra-Prins, E. Hogeveen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036820820
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
383

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99