Praktische kattenwijzer

handige tips en deskundige adviezen voor het omgaan met een kat

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Paperback | Augustus 2000 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Praktische KattenwijzerGeheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!Dit boek staat vol met tips en adviezen over de aanschaf van een kat en wat er allemaal bij komt kijken. Kan een kat samen met andere huisdieren? Als ik de hele dag van huis ben, kan een kat daar tegen? Kunnen katten samen met kleine kinderen? Moet elke kat overdag naar buiten? In dit boek wordt antwoord gegeven op bovenstaande vragen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de verzorging en het gedrag van katten. Speelgoed, vervoer, voeding, kammen, de eenkennigheid van een kat of juist de behoefte aan gezelschap; deze en andere onderwerpen staan in ‘de Praktische kattenwijzer.’ Ook een kat moet regelmatig naar de dierenarts. Veel voorkomende ziektes als niesziekte en kattenziekte worden besproken evenals de noodzakelijke vaccinaties. De krolsheid van een kat, en het krijgen van een nestje, maar ook het voorkomen daarvan komt aan de orde. Kortom, een compleet en informatief handboek dat uitkomst biedt aan iedereen die besluit een kat aan te schaffen.Een hele handige wijzer met goede adviezen en praktische tips!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058210340
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Praktische Kattenwijzer

Geheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!

Dit boek staat vol met tips en adviezen over de aanschaf van een kat en wat er allemaal bij komt kijken. Kan een kat samen met andere huisdieren? Als ik de hele dag van huis ben, kan een kat daar tegen? Kunnen katten samen met kleine kinderen? Moet elke kat overdag naar buiten?
In dit boek wordt antwoord gegeven op bovenstaande vragen.

Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de verzorging en het gedrag van katten. Speelgoed, vervoer, voeding, kammen, de eenkennigheid van een kat of juist de behoefte aan gezelschap; deze en andere onderwerpen staan in ‘de Praktische kattenwijzer.’

Ook een kat moet regelmatig naar de dierenarts. Veel voorkomende ziektes als niesziekte en kattenziekte worden besproken evenals de noodzakelijke vaccinaties. De krolsheid van een kat, en het krijgen van een nestje, maar ook het voorkomen daarvan komt aan de orde.
Kortom, een compleet en informatief handboek dat uitkomst biedt aan iedereen die besluit een kat aan te schaffen.

Een hele handige wijzer met goede adviezen en praktische tips!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058210340
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99