Praktische hints voor de Osho Zen tarot

mogelijkheden voor verdieping

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Donna van der Steeg

Paperback | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Osho Zen Tarot is een doorgaand avontuur en daarom ontstaat er telkens een honger naar nieuwe inzichten en verdieping.Dit boek, Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot, wil daaraan tegemoet komen. Op basis van de vele cursussen en workshops die ik gegeven heb en blijf aanbieden, heb ik een aantal topics gekozen waarvan ik weet dat er behoefte aan uitleg over bestaat. Ze geven je een dieper inzicht in jezelf als je met de Osho Zen Tarot kaarten werkt. Ook anderen zal het ten goede komen als je voor hen een duiding doet, omdat je begrip van de levensstroming Zen en van de kaarten zich verdiept heeft. Mijn devies op basis van ervaring is: dichtbij de inhoud van de posities van de kaarten blijven en ook bij de betekenis van de Osho Zen Tarot kaarten zelf. Echter: soms zijn breder perspectieven nodig en die worden in dit boek behandeld.De volgende onderwerpen komen, onder meer, aan bod:* De Osho Zen Tarot stelt je vraag opnieuw, met 2 uitgewerkte legpatronen* Het interpreteren van de Feodale of Koninklijke kaarten* Het gewicht dat de diverse Osho Zen Tarot kaarten hebben* Specifieke kaarten als 'Exhaustion/Uitputting' en 'Inner Voice/Innerlijke stem' met huneigen bijzonderheden* Het duiden van speciale kaarten als 'Laziness/Luiheid' en 'Sorrow/Verdriet'* Het uitnodigende gebaar van de Osho Zen Tarot, waarbij niets opgelegd wordt* Support bij Letting Go in het leven, met een daarbij aansluitend legpatroon* Meer Avontuur in je leven brengen, met een specifieke layoutDit boek geeft een nieuwe dimensie aan je huidige manier van interpreteren van deOsho Zen Tarot. Vergroting van inzicht geeft vreugde omdat je mogelijkheden verruimdworden. Ontwikkeling maakt blij omdat bepaalde, aanvankelijk moeizame, processengemakkelijker gaan lopen. En dat is waar Zen helemaal vóór is, getuige een van de kernuitgangspunten: Easy is Right, Right is Easy.Heel veel plezier met het verder exploreren van de Osho Zen Tarot!drs. Donna van der Steeg is Psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door Actieve Meditatie en de inzichten van de Verlichte Meester Osho. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen' en meditatietrainster. Naast privé consulten geeft Donna in diverse steden in Nederland cursussen en workshops in de vergroting van het bewustzijn via verschillende methodes.Een van haar zeer geliefde instrumenten is de Osho Zen Tarot. Ze heeft in dit kader de boeken "Coachen met de Osho Zen Tarot" en "Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot" geschreven. Voor verdere inspiratie en verdieping is dit nieuwe boek "Praktische hints voor de Osho Zen Tarot" ontstaan.Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot is een absolute aanrader voor wie het avontuur van de Osho Zen Tarot levendig wil houden en zijn/haar inzichten wil verbreden en verdiepen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna van der Steeg
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087596866
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

De Osho Zen Tarot is een doorgaand avontuur en daarom ontstaat er telkens een honger naar nieuwe inzichten en verdieping.
Dit boek, Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot, wil daaraan tegemoet komen. Op basis van de vele cursussen en workshops die ik gegeven heb en blijf aanbieden, heb ik een aantal topics gekozen waarvan ik weet dat er behoefte aan uitleg over bestaat. Ze geven je een dieper inzicht in jezelf als je met de Osho Zen Tarot kaarten werkt. Ook anderen zal het ten goede komen als je voor hen een duiding doet, omdat je begrip van de levensstroming Zen en van de kaarten zich verdiept heeft. Mijn devies op basis van ervaring is: dichtbij de inhoud van de posities van de kaarten blijven en ook bij de betekenis van de Osho Zen Tarot kaarten zelf. Echter: soms zijn breder perspectieven nodig en die worden in dit boek behandeld.
De volgende onderwerpen komen, onder meer, aan bod:
* De Osho Zen Tarot stelt je vraag opnieuw, met 2 uitgewerkte legpatronen
* Het interpreteren van de Feodale of Koninklijke kaarten
* Het gewicht dat de diverse Osho Zen Tarot kaarten hebben
* Specifieke kaarten als 'Exhaustion/Uitputting' en 'Inner Voice/Innerlijke stem' met hun
eigen bijzonderheden
* Het duiden van speciale kaarten als 'Laziness/Luiheid' en 'Sorrow/Verdriet'
* Het uitnodigende gebaar van de Osho Zen Tarot, waarbij niets opgelegd wordt
* Support bij Letting Go in het leven, met een daarbij aansluitend legpatroon
* Meer Avontuur in je leven brengen, met een specifieke layout
Dit boek geeft een nieuwe dimensie aan je huidige manier van interpreteren van de
Osho Zen Tarot. Vergroting van inzicht geeft vreugde omdat je mogelijkheden verruimd
worden. Ontwikkeling maakt blij omdat bepaalde, aanvankelijk moeizame, processen
gemakkelijker gaan lopen. En dat is waar Zen helemaal vóór is, getuige een van de kernuitgangspunten: Easy is Right, Right is Easy.
Heel veel plezier met het verder exploreren van de Osho Zen Tarot!
drs. Donna van der Steeg is Psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door Actieve Meditatie en de inzichten van de Verlichte Meester Osho. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen' en meditatietrainster. Naast privé consulten geeft Donna in diverse steden in Nederland cursussen en workshops in de vergroting van het bewustzijn via verschillende methodes.
Een van haar zeer geliefde instrumenten is de Osho Zen Tarot. Ze heeft in dit kader de boeken "Coachen met de Osho Zen Tarot" en "Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot" geschreven. Voor verdere inspiratie en verdieping is dit nieuwe boek "Praktische hints voor de Osho Zen Tarot" ontstaan.
Praktische Hints voor de Osho Zen Tarot is een absolute aanrader voor wie het avontuur van de Osho Zen Tarot levendig wil houden en zijn/haar inzichten wil verbreden en verdiepen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna van der Steeg
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087596866
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99