Praktisch burgerlijk procesrecht

Prijs € 64,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J.P.H. Timmermans, N.H.P.G. Sommers

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geschreven voor studenten van juridische bacheloropleidingen. Het kan tevens dienen als handboek voor hbo-juristen die werkzaam zijn in de civiele beroepspraktijk en daarbij (indirect) met het burgerlijk procesrecht in aanraking komen.Waarom kiezen voor Praktisch Burgerlijk Procesrecht?- Bevat de nieuwe digitale procedure;- de uniforme procesinleiding wordt beschreven;- met verwijzingen naar het nieuw Landelijk procesreglement.Online ondersteuningKiest u voor dit boek, dan krijgt u ook de beschikking over Prepzone, de rijke online leeromgeving bij onze top-50 studieboeken. Prepzone bevat bronnenmateriaal zoals video's, opdrachten, begrippentests en een uitgebreide interactieve toetsenbank. Alle content is afgestemd op de leerstof van het boek. Uw studenten kunnen zich met Prepzone perfect voorbereiden op lessen en tentamens. Docenten krijgen toegang tot het docentenmateriaal, plus de optie om extra opdrachten en toetsen in te plannen voor studenten, zodat u hun studiegedrag kunt volgen en bijsturen. Studenten krijgen toegang tot Prepzone via een unieke code in hun nieuwe studieboek die twee jaar geldig is na activatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.P.H. Timmermans, N.H.P.G. Sommers
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001862756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geschreven voor studenten van juridische bacheloropleidingen. Het kan tevens dienen als handboek voor hbo-juristen die werkzaam zijn in de civiele beroepspraktijk en daarbij (indirect) met het burgerlijk procesrecht in aanraking komen.

Waarom kiezen voor Praktisch Burgerlijk Procesrecht?
- Bevat de nieuwe digitale procedure;
- de uniforme procesinleiding wordt beschreven;
- met verwijzingen naar het nieuw Landelijk procesreglement.

Online ondersteuning
Kiest u voor dit boek, dan krijgt u ook de beschikking over Prepzone, de rijke online leeromgeving bij onze top-50 studieboeken. Prepzone bevat bronnenmateriaal zoals video's, opdrachten, begrippentests en een uitgebreide interactieve toetsenbank. Alle content is afgestemd op de leerstof van het boek. Uw studenten kunnen zich met Prepzone perfect voorbereiden op lessen en tentamens. Docenten krijgen toegang tot het docentenmateriaal, plus de optie om extra opdrachten en toetsen in te plannen voor studenten, zodat u hun studiegedrag kunt volgen en bijsturen. Studenten krijgen toegang tot Prepzone via een unieke code in hun nieuwe studieboek die twee jaar geldig is na activatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.P.H. Timmermans, N.H.P.G. Sommers
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001862756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99