Praktijkboek gedragstherapie1 1

handboek voor cognitief gedragstherapeutisch werkers

Prijs € 59,50

Niet beschikbaar

Bas van Heycop ten Ham, Bert de Vos, Monique Hulsbergen

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit naslagwerk wordt uitleg gegeven over het gedragstherapeutische proces, functie- en betekenisanalyse, de holistische theorie en interventies. Het is bedoeld voor hbo-beroepsgroepen die cognitiefgedragstherapeutische technieken toepassen.Dit boek verschijnt in twee delen. In dit eerste deel wordt ingegaan op de behandeling van transdiagnostische factoren, zoals zelfbeeld, piekeren en emotieregulatie. Het tweede deel, dat gaat over specifieke ziektebeelden (zoals angststoornissen, stemmingsstoornissen, eetstoornissen, verslavingsproblematiek), verschijnt in het voorjaar van 2013. Daarna zullen de twee delen als set worden aangeboden.Bas van Heycop ten Ham (1964) is cognitief gedragstherapeut en lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT). Hij heeft les gegeven over dit onderwerp en werkt momenteel vrijgevestigd in Zwolle.Bert de Vos (1950) werkt in de ggz, de laatste vijftien jaar op een gedragstherapeutische afdeling van het Universitair Centrum Psychiatrie in Groningen. In 2006 was hij medeoprichter van de sectie Cognitief-gedragstherapeutisch werkers. Hij is actief lid van de VGCT.Monique Hulsbergen (1968) werkte achttien jaar in de geestelijke gezondheidszorg als gz-psycholoog/ psychotherapeut en als supervisor voor de VGCT. Op dit moment werkt zij als freelance psycholoog.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bas van Heycop ten Ham, Bert de Vos, Monique Hulsbergen
Uitgever
Boom
ISBN
9789461051707
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In dit naslagwerk wordt uitleg gegeven over het gedragstherapeutische proces, functie- en betekenisanalyse, de holistische theorie en interventies. Het is bedoeld voor hbo-beroepsgroepen die cognitiefgedragstherapeutische technieken toepassen.
Dit boek verschijnt in twee delen. In dit eerste deel wordt ingegaan op de behandeling van transdiagnostische factoren, zoals zelfbeeld, piekeren en emotieregulatie. Het tweede deel, dat gaat over specifieke ziektebeelden (zoals angststoornissen, stemmingsstoornissen, eetstoornissen, verslavingsproblematiek), verschijnt in het voorjaar van 2013. Daarna zullen de twee delen als set worden aangeboden.

Bas van Heycop ten Ham (1964) is cognitief gedragstherapeut en lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT). Hij heeft les gegeven over dit onderwerp en werkt momenteel vrijgevestigd in Zwolle.

Bert de Vos (1950) werkt in de ggz, de laatste vijftien jaar op een gedragstherapeutische afdeling van het Universitair Centrum Psychiatrie in Groningen. In 2006 was hij medeoprichter van de sectie Cognitief-gedragstherapeutisch werkers. Hij is actief lid van de VGCT.

Monique Hulsbergen (1968) werkte achttien jaar in de geestelijke gezondheidszorg als gz-psycholoog/ psychotherapeut en als supervisor voor de VGCT. Op dit moment werkt zij als freelance psycholoog.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bas van Heycop ten Ham, Bert de Vos, Monique Hulsbergen
Uitgever
Boom
ISBN
9789461051707
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99