Praktijkboek Conflictcoaching

van visie naar actie

Prijs € 39,95

Niet beschikbaar

F. ten Hoedt, M. Lingsma, V. Meessen

Paperback | Juli 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

`Éen deel van mijn werk bestaat uit brandjes blussen of voorkomen. Conflicten belemmeren de voortgang. Ik word er pas bijgehaald als het te laat is. Hoe weet ik nu welke interventie de juiste is?` zijn uitspraken van managers.In dit boek bieden de auteurs een handreiking aan managers om hun visie op conflicten om te zetten in actie. Dit doen zij door de drie competenties op het gebied van omgaan met conflicten te verdiepen. Dit boek bestaat uit drie delen: Deel 1 De competentie conflictvaardig: Ik en het conflict -zelfreflectie, Deel 2 de competentie conflictmanagement: De organisatie en het conflict - visie, Deel 3: De competentie conflictcoaching: Het team en het conflict - dagelijkse praktijk. Ieder deel bevat veel praktijkvoorbeelden en oefeningen met bijbehorende inzichten die de manager direct kan toepassen.Dit verdiepingsboek hoort bij het basisboek Conflictcoaching, een nieuwe energiebron voor managers (2004), waarin de auteurs hun visie op het belang van conflicten binnen organisaties uitwerken. Dit boek is vooral bestemd voor managers en andere conflictcoaching, al dan niet in opleiding. Kijk voor meer informatie ook eens op www.multimediacoach.nl en www.efteha.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. ten Hoedt, M. Lingsma, V. Meessen
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024416837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

`Éen deel van mijn werk bestaat uit brandjes blussen of voorkomen. Conflicten belemmeren de voortgang. Ik word er pas bijgehaald als het te laat is. Hoe weet ik nu welke interventie de juiste is?` zijn uitspraken van managers.

In dit boek bieden de auteurs een handreiking aan managers om hun visie op conflicten om te zetten in actie. Dit doen zij door de drie competenties op het gebied van omgaan met conflicten te verdiepen. Dit boek bestaat uit drie delen: Deel 1 De competentie conflictvaardig: Ik en het conflict -zelfreflectie, Deel 2 de competentie conflictmanagement: De organisatie en het conflict - visie, Deel 3: De competentie conflictcoaching: Het team en het conflict - dagelijkse praktijk. Ieder deel bevat veel praktijkvoorbeelden en oefeningen met bijbehorende inzichten die de manager direct kan toepassen.

Dit verdiepingsboek hoort bij het basisboek Conflictcoaching, een nieuwe energiebron voor managers (2004), waarin de auteurs hun visie op het belang van conflicten binnen organisaties uitwerken. Dit boek is vooral bestemd voor managers en andere conflictcoaching, al dan niet in opleiding.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.multimediacoach.nl en www.efteha.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. ten Hoedt, M. Lingsma, V. Meessen
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024416837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99