Praktijkboek Bodemhandhaving

Prijs € 82,80

Uitverkocht

C. Smit, R. Luinnge

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit praktijkboek geschikt voor zowel de ervaren als de minder ervaren handhaver, maar ook voor de manager die zich wil verdiepen in de hoofdlijnen van de bodemhandhaving zodat duidelijk is waarop wordt gelet.Handhaven van de bodemwet- en -regelgeving is een vak, een uitdagend vak. Dit praktijkboek bevestigt dat. U bent de verbindende schakel tussen bodembeleid, (bodem-)regelgeving, de uitvoeringspraktijk, de mogelijkheden die de techniek biedt en allerlei juridische afspraken.Goed handhaven veronderstelt het bezit en het kunnen toepassen van achtergrondkennis en professionaliteit. Dit praktijkboek belicht zowel de praktische als de juridische kant van het werk. Het helpt effectief optreden mogelijk te maken voor de handhaver, voor de markt laat deze uitgave zien waar ze aan toe is. Deze uitgave biedt geen 'blauwdrukken' die onverkort in alle situaties toepasbaar zijn. Wel biedt het alle componenten waarmee u effectief optreden zelf kunt samenstellen. U treft praktijkgerichte informatie aan over toezicht en handhaving met daarbij alle relevante regelgeving. Alles overzichtelijk en in samenhang met elkaar gepresenteerd.LOM en SIKB hebben het initiatief genomen voor de totstandkoming van dit praktijkboek. Zij bevelen deze uitgave van harte aan!Sdu Uitgevers heeft een speciale internetsite opgezet waar alle uitgaven op bodemgebied op een rij zijn gezet: www.sdu.nl/bodem. Uiteraard kunt u met vragen of voor bestellingen ook terecht bij Sdu Klantenservice, telefoon (070) 378 98 80 of e-mail sdu@sdu.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Smit, R. Luinnge
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012120944
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

Dit praktijkboek geschikt voor zowel de ervaren als de minder ervaren handhaver, maar ook voor de manager die zich wil verdiepen in de hoofdlijnen van de bodemhandhaving zodat duidelijk is waarop wordt gelet.
Handhaven van de bodemwet- en -regelgeving is een vak, een uitdagend vak. Dit praktijkboek bevestigt dat. U bent de verbindende schakel tussen bodembeleid, (bodem-)regelgeving, de uitvoeringspraktijk, de mogelijkheden die de techniek biedt en allerlei juridische afspraken.
Goed handhaven veronderstelt het bezit en het kunnen toepassen van achtergrondkennis en professionaliteit. Dit praktijkboek belicht zowel de praktische als de juridische kant van het werk. Het helpt effectief optreden mogelijk te maken voor de handhaver, voor de markt laat deze uitgave zien waar ze aan toe is. Deze uitgave biedt geen 'blauwdrukken' die onverkort in alle situaties toepasbaar zijn. Wel biedt het alle componenten waarmee u effectief optreden zelf kunt samenstellen. U treft praktijkgerichte informatie aan over toezicht en handhaving met daarbij alle relevante regelgeving. Alles overzichtelijk en in samenhang met elkaar gepresenteerd.
LOM en SIKB hebben het initiatief genomen voor de totstandkoming van dit praktijkboek. Zij bevelen deze uitgave van harte aan!
Sdu Uitgevers heeft een speciale internetsite opgezet waar alle uitgaven op bodemgebied op een rij zijn gezet: www.sdu.nl/bodem. Uiteraard kunt u met vragen of voor bestellingen ook terecht bij Sdu Klantenservice, telefoon (070) 378 98 80 of e-mail sdu@sdu.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Smit, R. Luinnge
Uitgever
Sdu B.V.
ISBN
9789012120944
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99