Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020

Handleiding voor werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies

Prijs € 72,50

Uitverkocht

Koen Langenhuysen

Paperback | Januari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina's de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de klassieke arbothema's als arbobeleid, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen,komen ook nieuwere thema's aan bod. Denk aan: pesten, duurzame inzetbaarheid, het nieuwe werken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en nano-materialen. Het boek is bruikbaar voor alle sectoren.Uiteraard is de meest actuele tekst van de Arbowet opgenomen, maar ook voorbeelddocumenten en een overzicht van handige adressen en websites. Bovendien bevat het boek een uitgebreide arbogereedschapskist met een groot aantal checklists voor de arbopraktijk.De uitgave van 2020 is geheel geactualiseerd. Recente wijzigingen van de arboregelgeving zijn verwerkt. Ook zijn nieuwe arbosuccessen opgenomen, de checklists zijn aangevuld en nieuwe beschrijvingen van risico's toegevoegd. Wat onveranderd blijft; het is een echt praktijkboek dat werknemers, vakbondsgroepen, ondernemingsraden en hun commissies een krachtige, helpende hand biedt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koen Langenhuysen
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462156630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2020
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina's de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de klassieke arbothema's als arbobeleid, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen,
komen ook nieuwere thema's aan bod. Denk aan: pesten, duurzame inzetbaarheid, het nieuwe werken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en nano-materialen. Het boek is bruikbaar voor alle sectoren.

Uiteraard is de meest actuele tekst van de Arbowet opgenomen, maar ook voorbeelddocumenten en een overzicht van handige adressen en websites. Bovendien bevat het boek een uitgebreide arbogereedschapskist met een groot aantal checklists voor de arbopraktijk.

De uitgave van 2020 is geheel geactualiseerd. Recente wijzigingen van de arboregelgeving zijn verwerkt. Ook zijn nieuwe arbosuccessen opgenomen, de checklists zijn aangevuld en nieuwe beschrijvingen van risico's toegevoegd. Wat onveranderd blijft; het is een echt praktijkboek dat werknemers, vakbondsgroepen, ondernemingsraden en hun commissies een krachtige, helpende hand biedt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koen Langenhuysen
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462156630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2020
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99