Ppep4all partnerwerkboek

zelfmanagementprogramma voor chronisch zieken en hun partner

Prijs € 35,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

N.G.A. Kamminga

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

PPEP4All Het PPEP4All-programma is een zelfmanagementprogramma voor mensen met een (chronische) ziekte, 'de patiënt' (1) , en/of zijn of haar 'partner'/mantelzorger. Het hebben van een (chronische) ziekte heeft zowel in vloed op het leven van de patiënt zelf als op dat van zijn/haar partner. Binnen de zorg is er voor de psychische, psychosociale en vaak ook fysieke belasting van de partner weinig tijd, ruimte en aandacht. Het PPEP4All beoogt u die handvatten te bieden die u in staat stellen de psychische en psychosociale gevolgen, waar vrijwel iedere partner van een (chronisch) zieke mee te maken krijgt, goed te managen en daardoor de kwaliteit van uw leven positief te beïnvloeden.Het zelfmanagementprogramma omvat acht groepssessies met elk een eigen thema. Elke sessie heeft een standaardopbouw en duurt negentig minuten. Dit werkboek dient als leidraad en ondersteuning van alle actieve informatie, managementstrategieën en oefeningen die u tijdens dit programma krijgt aangeboden. Na het doorlopen van het PPEP4Allprogramma zal dit werkboek haar waarde behouden als naslagwerk en 'reminder'. Of, zoals een van de deelnemers zei: 'Het is mijn "bijbeltje" geworden.' (1) De 'patiënt' kan ook deelnemen aan het programma. Dit is net als uw deelname geheel vrijwillig en niet verplicht. Patiënten zitten tijdens het programma in een aparte patiëntengroep en doorlopen het PPEP4All vanuit hun eigen perspectief en met hun eigen werkboek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
N.G.A. Kamminga
Uitgever
Boom
ISBN
9789089532534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

PPEP4All

Het PPEP4All-programma is een zelfmanagementprogramma voor mensen met een (chronische) ziekte, 'de patiënt' (1) , en/of zijn of haar 'partner'/mantelzorger. Het hebben van een (chronische) ziekte heeft zowel in vloed op het leven van de patiënt zelf als op dat van zijn/haar partner. Binnen de zorg is er voor de psychische, psychosociale en vaak ook fysieke belasting van de partner weinig tijd, ruimte en aandacht. Het PPEP4All beoogt u die handvatten te bieden die u in staat stellen de psychische en psychosociale gevolgen, waar vrijwel iedere partner van een (chronisch) zieke mee te maken krijgt, goed te managen en daardoor de kwaliteit van uw leven positief te beïnvloeden.

Het zelfmanagementprogramma omvat acht groepssessies met elk een eigen thema. Elke sessie heeft een standaardopbouw en duurt negentig minuten.

Dit werkboek dient als leidraad en ondersteuning van alle actieve informatie, managementstrategieën en oefeningen die u tijdens dit programma krijgt aangeboden. Na het doorlopen van het PPEP4Allprogramma zal dit werkboek haar waarde behouden als naslagwerk en 'reminder'. Of, zoals een van de deelnemers zei: 'Het is mijn "bijbeltje" geworden.'

(1) De 'patiënt' kan ook deelnemen aan het programma. Dit is net als uw deelname geheel vrijwillig en niet verplicht. Patiënten zitten tijdens het programma in een aparte patiëntengroep en doorlopen het PPEP4All vanuit hun eigen perspectief en met hun eigen werkboek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
N.G.A. Kamminga
Uitgever
Boom
ISBN
9789089532534
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99