Portiers

outlaws van het nachtleven

Prijs € 20,00

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Adriaan Poortmans

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tot 16 jaar terug was de portiers wereld een schimmig gebeuren waar wapens, seks, drugs en geweld standaard bij het dagelijks bestaan leken te horen. In dit boek wordt aan de hand van het leven van een voormalig Haags portier, verteld over deze underground scène; de lezer krijgt inzage in de nachtelijke gilde van vrije jongens. Het bestaan van deze portiers leek zich op het eerste gezicht publiekelijk af te spelen, maar bestond feitelijk uit een besloten wereld. Onzichtbaar en ongrijpbaar, waar vaak werd gehandeld op het randje van het toelaatbare. Een wereld van mannen die (soms terecht) door de maatschappij werden bekeken als outlaws. Met realistische beschrijvingen (en soms grove bewoordingen) schetst de auteur een helder beeld van deze levensstijl en de heersende subcultuur, waarbij de lezer wordt meegezogen in waanzinnige, turbulente gebeurtenissen. Door de beeldende manier van schrijven, kunnen lezers het gevoel ervaren een directe toeschouwer te zijn van deze vrijgevochten manier van leven; de tijd dat portiers de outlaws waren van de uitgaanswereld. Portiers; outlaws van het nachtleven is gebaseerd op feiten en waargebeurde verhalen.Auteur Adriaan Poortmans is 51 jaar oud en opgegroeid in Den Haag. Zijn turbulente leven als portier heeft hij beschreven in dit boek. Adriaan woont tegenwoordig buiten de randstad en samen met zijn partner geniet hij van de rust en alle goede dingen die het leven te bieden heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Adriaan Poortmans
Uitgever
Leonon Media
ISBN
9789071501906
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Tot 16 jaar terug was de portiers wereld een schimmig gebeuren waar wapens, seks, drugs en geweld standaard bij het dagelijks bestaan leken te horen. In dit boek wordt aan de hand van het leven van een voormalig Haags portier, verteld over deze underground scène; de lezer krijgt inzage in de nachtelijke gilde van vrije jongens. Het bestaan van deze portiers leek zich op het eerste gezicht publiekelijk af te spelen, maar bestond feitelijk uit een besloten wereld. Onzichtbaar en ongrijpbaar, waar vaak werd gehandeld op het randje van het toelaatbare. Een wereld van mannen die (soms terecht) door de maatschappij werden bekeken als outlaws.

Met realistische beschrijvingen (en soms grove bewoordingen) schetst de auteur een helder beeld van deze levensstijl en de heersende subcultuur, waarbij de lezer wordt meegezogen in waanzinnige, turbulente gebeurtenissen. Door de beeldende manier van schrijven, kunnen lezers het gevoel ervaren een directe toeschouwer te zijn van deze vrijgevochten manier van leven; de tijd dat portiers de outlaws waren van de uitgaanswereld.
Portiers; outlaws van het nachtleven is gebaseerd op feiten en waargebeurde verhalen.


Auteur Adriaan Poortmans is 51 jaar oud en opgegroeid in Den Haag. Zijn turbulente leven als portier heeft hij beschreven in dit boek. Adriaan woont tegenwoordig buiten de randstad en samen met zijn partner geniet hij van de rust en alle goede dingen die het leven te bieden heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Adriaan Poortmans
Uitgever
Leonon Media
ISBN
9789071501906
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99