Poep jezelf wijzer

snap hoe je spijsvertering werkt en leer hoe je problemen kunt voorkomen én oplossen

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Adrian Schulte

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Poep jezelf wijzer gaat verder waar De mooie voedselmachine stopt: het bevat praktische tips om de darmen weer gezond te krijgen.Een goede en gezonde spijsvertering begint in je hoofd. We willen ons elke dag gezond en vol energie voelen; we willen niet voelen dat we ouder worden. Maar de realiteit van alledag is vaak net even anders, en we voelen ons minder goed dan we zouden willen.Onze gezondheid is voor een groot gedeelte terug te voeren op de werking van één orgaan: onze darmen. Onze darmen fungeren als een soort hardware dat ons lichaam en zijn verantwoordelijk voor de stofwisseling en adequate spijsvertering van ons voedsel. Ze staan centraal in ons welzijn en spelen een cruciale rol in de verbetering en het onderhoud van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.Poep jezelf wijzer onderscheidt zich van andere boeken over dit onderwerp, omdat het niet alleen gaat over de werking van de darmen en de spijsvertering, maar het bespreekt ook het kauwen en de invloed van bepaalde voedingsstoffen op de darmen. Ook bevat het tips voor een gezonde darm en een programma om de darm te herstellen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Adrian Schulte
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045215112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Poep jezelf wijzer gaat verder waar De mooie voedselmachine stopt: het bevat praktische tips om de darmen weer gezond te krijgen.

Een goede en gezonde spijsvertering begint in je hoofd. We willen ons elke dag gezond en vol energie voelen; we willen niet voelen dat we ouder worden. Maar de realiteit van alledag is vaak net even anders, en we voelen ons minder goed dan we zouden willen.

Onze gezondheid is voor een groot gedeelte terug te voeren op de werking van één orgaan: onze darmen. Onze darmen fungeren als een soort hardware dat ons lichaam en zijn verantwoordelijk voor de stofwisseling en adequate spijsvertering van ons voedsel. Ze staan centraal in ons welzijn en spelen een cruciale rol in de verbetering en het onderhoud van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Poep jezelf wijzer onderscheidt zich van andere boeken over dit onderwerp, omdat het niet alleen gaat over de werking van de darmen en de spijsvertering, maar het bespreekt ook het kauwen en de invloed van bepaalde voedingsstoffen op de darmen. Ook bevat het tips voor een gezonde darm en een programma om de darm te herstellen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Adrian Schulte
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045215112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99