Pluk de appel

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Titia Hennemann-Heering

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pleasen was mijn tweede naam. Me in andere mensen verplaatsen, ze redden. Het leek de voorwaarde voor mijn bestaan. Titia Hennemann droomt haar hele jeugd van helden en ridders te paard. De magiër Merlijn, koning Arthur en Morgan le Fey zijn voor haar levensechte metgezellen. Ridder Tiuri met zijn paard Ardanwen, dat is ze eigenlijk zelf. In haar fantasiewereld is alles mogelijk. Mens, dier, natuur en toverkracht staan op gelijke voet met elkaar. Met hen samen beleeft ze prachtige avonturen terwijl ze de wereld redt. In de zakelijke dienstverlening komt ze zichzelf na een jaar knetterhard werken tegen als er borstkanker wordt ontdekt. Hoe tegenstrijdig het ook lijkt, de behandelingen brengen haar rust en het inzicht dat ze ook zelf een rol speelt in haar genezing.Ze past haar koers aan, maar nog steeds wordt ze voortgedreven door onrust, een diep verlangen waarvoor ze maar geen vervulling vindt.Totdat op haar 49ste een kinderdroom uitkomt: een eigen paard. Haar hart wordt geraakt door een jonge Spaanse hengst, Jugueton.Zodra hij de hare is, dit prachtige dier waar ze zo graag de verbinding mee wil, wordt ze totaal onverwacht overspoeld door oncontroleerbare angsten en onzekerheid.De pleaser in haar wordt door Jugueton niet geaccepteerd. Een ego dat haar jarenlang in zijn greep had wordt juist door dit paard van zijn voetstuk gegooid. Met zijn hulp, weer borstkanker, muziek en heel veel bijzondere mensen en dieren om haar heen kan Titia zichzelf eindelijk van dit oude systeem bevrijden en vindt ze de moed om voor zichzelf te kiezen.Een ontroerend, aangrijpend en inspirerend verhaal over de weg naar het diepste zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Titia Hennemann-Heering
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089548634
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214

Beschrijving

Pleasen was mijn tweede naam. Me in andere mensen verplaatsen, ze redden. Het leek de voorwaarde voor mijn bestaan.

Titia Hennemann droomt haar hele jeugd van helden en ridders te paard. De magiër Merlijn, koning Arthur en Morgan le Fey zijn voor haar levensechte metgezellen. Ridder Tiuri met zijn paard Ardanwen, dat is ze eigenlijk zelf. In haar fantasiewereld is alles mogelijk. Mens, dier, natuur en toverkracht staan op gelijke voet met elkaar. Met hen samen beleeft ze prachtige avonturen terwijl ze de wereld redt.

In de zakelijke dienstverlening komt ze zichzelf na een jaar knetterhard werken tegen als er borstkanker wordt ontdekt. Hoe tegenstrijdig het ook lijkt, de behandelingen brengen haar rust en het inzicht dat ze ook zelf een rol speelt in haar genezing.
Ze past haar koers aan, maar nog steeds wordt ze voortgedreven door onrust, een diep verlangen waarvoor ze maar geen vervulling vindt.

Totdat op haar 49ste een kinderdroom uitkomt: een eigen paard. Haar hart wordt geraakt door een jonge Spaanse hengst, Jugueton.
Zodra hij de hare is, dit prachtige dier waar ze zo graag de verbinding mee wil, wordt ze totaal onverwacht overspoeld door oncontroleerbare angsten en onzekerheid.
De pleaser in haar wordt door Jugueton niet geaccepteerd. Een ego dat haar jarenlang in zijn greep had wordt juist door dit paard van zijn voetstuk gegooid.
Met zijn hulp, weer borstkanker, muziek en heel veel bijzondere mensen en dieren om haar heen kan Titia zichzelf eindelijk van dit oude systeem bevrijden en vindt ze de moed om voor zichzelf te kiezen.

Een ontroerend, aangrijpend en inspirerend verhaal over de weg naar het diepste zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Titia Hennemann-Heering
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089548634
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99