Plenda Pro 2019

Plan-agenda 2019

Prijs € 29,50

Uitverkocht

Jolanda Peters

November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

PLENDA PRO 2019Planning & AgendaVoor iedereen die overzicht wil houden over projecten en to do's.Ons leven is erg vol. Met informatie, to-do's, afspraken en ervaringen. Al die ballen in de lucht houden is voor iedereen een uitdaging. Deze plan-agenda is bedoeld voor mensen die overzicht willen houden over hun projecten en to-do's. Zelfstandigen, ZZP-ers, creatieven, projectleiders, kortom mensen die grote of meerdere projecten en taken willen inplannen.Deze agenda onderscheid zich van anderen doordat je niet alleen de deadline of afspraak noteert, maar ook alle concrete taken die daarbij horen kunt inplannen. Door de visuele weekoverzichten zie je wat je moet doen om je einddoel te halen en haal je de stress uit je werk. Geen last-minute acties meer, omdat pas op het laatste moment duidelijk is hoeveel werk er op je wacht.De Plenda heeft:Een slimme week lay-out van links naar rechts met een apart gedeelte om te plannen. Plantools voor verschillende tijdsperiodes (jaar, kwartaal en maand).-Innovatieve notitie mogelijkheden -Overzichten voor relatiebeheer-Overzichten voor het uitwerken van een groter doel of project-Genummerde pagina's-Alle vakanties, bijzondere- en vrije dagen in de overzichten-Veel extra pagina's voor notitiesDe Plenda heeft een luxe kunstleren omslag en heeft een fris geel leeslint en elastiek. Achterin de agenda zit een pocket voor bijvoorbeeld visitekaartjes of losse papieren. Het formaat is groter dan een gemiddelde agenda, maar nog geen A4 formaat.www.plenda.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jolanda Peters
Uitgever
Moose
ISBN
9789082233872
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

PLENDA PRO 2019
Planning & Agenda
Voor iedereen die overzicht wil houden over projecten en to do's.
Ons leven is erg vol. Met informatie, to-do's, afspraken en ervaringen. Al die ballen in de lucht houden is voor iedereen een uitdaging. Deze plan-agenda is bedoeld voor mensen die overzicht willen houden over hun projecten en to-do's. Zelfstandigen, ZZP-ers, creatieven, projectleiders, kortom mensen die grote of meerdere projecten en taken willen inplannen.
Deze agenda onderscheid zich van anderen doordat je niet alleen de deadline of afspraak noteert, maar ook alle concrete taken die daarbij horen kunt inplannen. Door de visuele weekoverzichten zie je wat je moet doen om je einddoel te halen en haal je de stress uit je werk. Geen last-minute acties meer, omdat pas op het laatste moment duidelijk is hoeveel werk er op je wacht.

De Plenda heeft:
Een slimme week lay-out van links naar rechts met een apart gedeelte om te plannen.
Plantools voor verschillende tijdsperiodes (jaar, kwartaal en maand).
-Innovatieve notitie mogelijkheden
-Overzichten voor relatiebeheer
-Overzichten voor het uitwerken van een groter doel of project
-Genummerde pagina's
-Alle vakanties, bijzondere- en vrije dagen in de overzichten
-Veel extra pagina's voor notities

De Plenda heeft een luxe kunstleren omslag en heeft een fris geel leeslint en elastiek. Achterin de agenda zit een pocket voor bijvoorbeeld visitekaartjes of losse papieren. Het formaat is groter dan een gemiddelde agenda, maar nog geen A4 formaat.


www.plenda.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jolanda Peters
Uitgever
Moose
ISBN
9789082233872
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99