Planning en organisatie

Prijs € 20,50

Uitverkocht

M.C.J. Klaver, M.C. van Daele, H. Jongerius

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In ieder bedrijf worden bijeenkomsten georganiseerd. Denk maar eens aanproductpresentaties, personeelsfeesten, cursussen en open dagen. Voor eenbijeenkomst moet heel wat worden geregeld. Dit geldt ook voor de organisatie vanzakelijke reizen. Vroeg of laat zult u zelf een bijeenkomst of een zakenreis moeten organiseren. Daarom is planning en organisatie een belangrijk onderdeel van uw werk als secretaresse.Deze bundel is bedoeld voor aankomende secretaressen die nauwelijks of geenervaring hebben met planning en organisatie. In hoofdstuk één leert u stap voor stap hoe u een interne bijeenkomst moet plannen en organiseren. In hoofdstuk twee leert u hetzelfde voor een externe bijeenkomst. Hoofdstuk drie laat u zien waarom projectmatig werken handig is voor de organisatie van grote bijeenkomsten. In hoofdstuk vier leert u hoe u een zakenreis moet organiseren. Hoofdstuk vijf ten slotte gaat over de kosten en onkosten van bijeenkomsten en zakenreizen. In het laatste deel van de bundel kunt u het geleerde door middel van opdrachten in praktijk brengen.Na het bestuderen van deze bundel bent u in staat zelfstandig alle werkzaamhedenrond het plannen en organiseren van in- en externe bijeenkomsten en zakenreizen uit te voeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M.C.J. Klaver, M.C. van Daele, H. Jongerius
Uitgever
Concept uitgeefgroep
ISBN
9789491743511
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In ieder bedrijf worden bijeenkomsten georganiseerd. Denk maar eens aan
productpresentaties, personeelsfeesten, cursussen en open dagen. Voor een
bijeenkomst moet heel wat worden geregeld. Dit geldt ook voor de organisatie van
zakelijke reizen. Vroeg of laat zult u zelf een bijeenkomst of een zakenreis moeten organiseren. Daarom is planning en organisatie een belangrijk onderdeel van uw werk als secretaresse.
Deze bundel is bedoeld voor aankomende secretaressen die nauwelijks of geen
ervaring hebben met planning en organisatie. In hoofdstuk één leert u stap voor stap hoe u een interne bijeenkomst moet plannen en organiseren. In hoofdstuk twee leert u hetzelfde voor een externe bijeenkomst. Hoofdstuk drie laat u zien waarom projectmatig werken handig is voor de organisatie van grote bijeenkomsten. In hoofdstuk vier leert u hoe u een zakenreis moet organiseren. Hoofdstuk vijf ten slotte gaat over de kosten en onkosten van bijeenkomsten en zakenreizen. In het laatste deel van de bundel kunt u het geleerde door middel van opdrachten in praktijk brengen.
Na het bestuderen van deze bundel bent u in staat zelfstandig alle werkzaamheden
rond het plannen en organiseren van in- en externe bijeenkomsten en zakenreizen uit te voeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M.C.J. Klaver, M.C. van Daele, H. Jongerius
Uitgever
Concept uitgeefgroep
ISBN
9789491743511
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99