Plan Boost

de 68 recepten die mijn leven veranderen

Prijs € 24,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Nathalie Meskens

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor elkaar in combinatie met haardrukke leven van optredens, een zaak runnen, lange draaidagen en een sociaal netwerk onderhouden?In 'Plan Boost' geeft ze haar 'geheim' prijs. Ze vertelt hoe ze resoluut koos voor een levensstijl die haar gezondheid voorop plaatst. Een levensstijl die draait om voeding die je energie geeft, fysiek én mentaal. Maar bovenal: om lekker eten. In haar nieuwe kookboek deelt ze de recepten die haar leven veranderden. Geen plan B, maar een plan Boost.Een foodie is Nathalie altijd al geweest. En nu ook een foodie met een missie: tonen hoe je op een fantastisch lekkere én eenvoudige manier je stukken beter in je vel kan doen voelen!Nathalie Meskens baat een Thais restaurant uit in Antwerpen. Ze schreef eerder twee Thaise kookboeken, 'So good, not normal' en 'Too good, not normal'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nathalie Meskens
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089317902
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor elkaar in combinatie met haar
drukke leven van optredens, een zaak runnen, lange draaidagen en een sociaal netwerk onderhouden?

In 'Plan Boost' geeft ze haar 'geheim' prijs. Ze vertelt hoe ze resoluut koos voor een levensstijl die haar gezondheid voorop plaatst. Een levensstijl die draait om voeding die je energie geeft, fysiek én mentaal. Maar bovenal: om lekker eten. In haar nieuwe kookboek deelt ze de recepten die haar leven veranderden. Geen plan B, maar een plan Boost.

Een foodie is Nathalie altijd al geweest. En nu ook een foodie met een missie: tonen hoe je op een fantastisch lekkere én eenvoudige manier je stukken beter in je vel kan doen voelen!

Nathalie Meskens baat een Thais restaurant uit in Antwerpen. Ze schreef eerder twee Thaise kookboeken, 'So good, not normal' en 'Too good, not normal'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nathalie Meskens
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089317902
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99